GLATT: Da TV 2 kom frem til stedet, var bilene berget, men flere biler hadde fortsatt problemer på glatta.
GLATT: Da TV 2 kom frem til stedet, var bilene berget, men flere biler hadde fortsatt problemer på glatta. Foto: Cathrine Eldorhagen

Bil kjørte inn i hus i Oslo – komplett kaos på stedet

Ambulansen sto fast og sperret for politibil, brannbil – og bergingsbil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En bil kjørte av veien på glatta og kjørte inn i en husvegg i Ekebergveien i Oslo fredag formidagg, melder politiet på Twitter.

Det var svært glatt på stedet, og politiet opplyser at bilen var sjanseløs, selv om den hadde gode dekk.

Stenger veien

Ingen ble skadet i ulykken, men det brøt ut et komplett kaos på stedet.

– Det er svært glatt på stedet. Ambulansen står fast og den sperrer for politibilen og brannbilen, som igjen sperrer for bilbergingsbilen fra Falck. Nå venter vi på strøbil for å få strødd på stedet, sa operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til TV 2 klokken 10.30.

Politiet opplyser like etter kl 11.30 at at bergingsbil nå har fått løs nødetatene samt ulykkesbilen, men at det fremdeles står noen biler fast grunnet forholdene.

– Vi blir på stedet og sperrer nedre del av Ekebergveien inntil strøbil har fått strødd, heter det på Twitter.

Snøværet fortsetter

Det snør tett over store deler av Sør- og Østlandet, noe som har ført til trøbbel i trafikken fredag morgen, særlig på E6 nord for Oslo.

– Det fører til forsinkelser der det blir uhell. Biler blir stående, og biler skal berges. Trafikken vil gå saktere eller sogar stoppe helt opp til tider, Så folk må smøre seg med tålmodighet, sa operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til TV 2 fredag morgen.

Meteorolog Beathe Tveita i StormGeo forteller at det tette snøværet vil holde frem på Sør- og Østlandet gjennom dagen. I kveld vil det gi seg på Sørlandet, og avta noe på Østlandet.

Saken oppdateres ...