UT OG INN: Issam Jebali (til venstre) har forlatt trøndelag, mens Notoddens Erlend Hustad gjør bergenser av seg til sommeren.
UT OG INN: Issam Jebali (til venstre) har forlatt trøndelag, mens Notoddens Erlend Hustad gjør bergenser av seg til sommeren. Foto: NTB scanpix

Rosenborg-stjerne solgt - Brann henter angriper

Issam Jebali til Saudi-Arabia, mens Brann signerte Notodden-spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rosenborg har solgt angriperen Issam Jebali til Al Wehda i Saudi-Arabia.

Dermed ble det med 13 kamper og fem mål i Rosenborg-trøya for tunisieren, som ble hentet fra Elfsborg i sommer.

Overgangen har vært på trappene en stund, men RBK reagerte med sinne da Jebali forrige uke poserte med Al Wehda-visepresident Abdullah Khuqair på Instagram.

– Dette er ikke innafor. Det er ikke gjort noen avtale mellom klubbene. Det er det jeg kan si om det, sasportslig leder Stig Inge Bjørnebye til Adresseavisen.

– Hvis det formelle er på plass, er det greit å posere med visepresidenten i ny klubb. Men det er det ikke her. Og det er i hvert fall ikke slik vi holder på. Så gjenstår det å se om ting kommer på plass, fortsatte han.

Klar for Brann

Det er også klart at Brann har signert Notodden-spissen Erlend Hustad (22). Kontrakten hans går ut til sommeren, og han vil først aksle Brann-drakten når han kommer som bosmanspiller om et halvt års tid.

– Han er ung, men allerede erfaren, har god fysikk og en pen scoringsstatistikk. Dette er en spiller som kan utvikles til en god eliteseriespiller, og vi er glade for at han ønsker å gjøre det i Brann, sier sportssjef Rune Soltvedt til Brann.no.

– Guttedrømmen

Hustad gikk gradene i Molde-systemet, før han endte opp i Brann. Nå er han henrykt over å bil Brann-spiller.

– Det er guttedrømmen som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg enormt til å flytte til Bergen og spille for Brann. Det blir stort å spille foran Bataljonen på Stadion, forteller han til Brann.no.