Sarri låste støtteapparatet ute av garderoben etter sjokktap

Maurizio Sarri låste garderoben etter det pinlige nederlaget mot Bournemouth.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea tapte hele 0-4 borte mot Bournemouth.

Ifølge statistikktjenesten Opta er det første gang de blå fra London taper en kamp med fire mål siden 1-5-tapet for Liverpool i 1996.

Sarri var en meget frustrert mann etter kampen.

BBC-reporteren Danny Wise skriver på Twitter at italieneren sendte støtteapparatet ut av garderoben for å være alene med spillerne.

Til og med Sarris assistent, Gianfranco Zola, fikk ikke lov til å være til stede, ifølge Talksport-journalisten Alex Crook. Han skriver på Twitter at flere av medlemmene i støtteapparatet ble sett stående utenfor døren for å prøve å få med seg hva som skjedde i garderoben.

Chelsea-manageren dukket opp i intervjusonen og på pressekonferansen langt senere enn hva som er vanlig etter kamper.

Sarri og spillerne ble sittende 50 minutter i garderoben, skriver Daily Mail.

På pressekonferansen forklarte Sarri hvorfor han låste seg inne alene med spillerne.

– I det øyeblikket ønsket jeg å snakke med dem alene, uten noen andre til stede. Jeg trengte å forstå. Det var så annerledes fra første til andre omgang, sa Sarri, og siktet til at Chelsea gikk til pause med 0-0.

– Kanskje det er min feil. Kanskje klarer jeg ikke å motivere dem. Men laget vårt et sterkt og er i stand til å vinne også uten manageren, fortsetter Sarri.

Rasende bortefans sang «Du vet ikke hva du holder på med» da Sarri byttet ut Gonzalo Higuain til fordel for Olivier Giroud etter 65 minutter. Chelsea-manageren skjønner fansens sinne.

– Vi må si unnskyld til fansen. Vi kan selvsagt tape kamper, men ikke på denne måten, sier italieneren.

Chelsea á poeng med Arsenal og to poeng foran Manchester United i kampen om 4. plassen som gir adgang til Champions League.

– Jeg er frustrert, men føler ikke at jeg er under press. Jeg ser ikke igjen de tingene jeg har jobbet med spillerne om. Derfor er jeg frustrert, sier han.