SKADEPLAGET: Neymar er ute i inntil ti uker. Foto:REUTERS/Charles Platiau
SKADEPLAGET: Neymar er ute i inntil ti uker. Foto:REUTERS/Charles Platiau Foto: Charles Platiau

PSG bekrefter: Neymar mister begge United-kampene

PSG-stjernen Neymar er ute i inntil ti uker og mister dermed begge mesterligakampene mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Neymars fotskade må sies å være godt nytt for et United-lag som tidvis har trøblet defensivt. Solskjærs forsvar har også vært skadeutsatt.

Paris Saint-Germain opplyser onsdag ettermiddag at Neymar er ute i inntil ti uker.

Tirsdag kveld skal PSG ha samlet et team medisinske eksperter for en grundig gjennomgang av skaden Neymar pådro seg i cupkampen mot RC Strasbourg 23. januar. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Neymar hinket av banen med tydelige smerter etter en times spill mot Strasbourg etter et overtråkk. Han signaliserte umiddelbart at han måtte av banen etter overtråkket.

TV-bildene viste at Neymar tok til tårene da han forlot banen.

Dagen etter kampen skrev PSG på sine nettsider at de første undersøkelsene var gjort, men at den videre behandlingen ville avhenge av de kommende dagene.

Nå viser analysen at Neymar har pådratt seg en tilsvarende skade som før VM i fjor, men denne gangen unngår han operasjon.

– Paris Saint-Germain sender sin største støtte og oppmuntring til Neymar Jr. for å overvinne denne skaden, med mot og besluttsomhet som spilleren alltid har vist, skriver PSG.