Raser mot dommerne etter uavgjort på Old Trafford

Burnley-manager Sean Dyche var ikke fornøyd med dommerne etter 2-2 mot Manchester United tirsdag kveld.

Burnley-manager Sean Dyche var frustrert etter gårsdagens uavgjortkamp mot Manchester United. Foto: Jason Cairnduff

Burnley ledet 2-0 til det gjenstod tre minutter av ordinær tid mot Manchester United tirsdag kveld, og det så lenge ut til at gjestene skulle ta en sjokkseier på Old Trafford.Så fikk Ole Gunnar Solskjærs menn straffespark tre minutter før slutt, og reduserte til 2-1. Da Victor Lindelöf satte inn 2-2 to minutter på overtid var Uniteds utligningen et faktum.- Jeg forstod ikke noe av tillegstidenDet var en stolt, men frustrert Sean Dyche som møtte pressen etter kampen.