SYK: Liverpool-stopper Virgil van Dijk har slitt med sykdom den siste tiden.
SYK: Liverpool-stopper Virgil van Dijk har slitt med sykdom den siste tiden. Foto: Oli Scarff

Hodebry for Klopp: Van Dijk usikker – sliter på høyreback

Virgil van Dijk har slitt med sykdom og Liverpool er uten tilgjengelig høyreback mot Leicester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool mot Leicester på TV 2 Sport Premium og Sumo onsdag fra kl. 20.30.

Liverpool-stopper Virgil van Dijk står i fare for å miste sin første kamp for klubben siden han sto over mot Huddersfield i januar forrige sesong, melder Liverpool Echo.

– Virgil var litt syk, men han trente i går og kommer til å trene i dag, så må vi se, sier manager Jürgen Klopp på tirsdagens pressekonferansen før Leicester-kampen.

Selv om van Dijk skulle bli klar til kampen mot Leicester onsdag, forventer Liverpool Echo at forsvarssjefen står over. Dejan Lovren og Joël Matip kommer da til å danne stopperparet.

Klopp bekreftet at midtbanespiller Georginio Wijnaldum er tilbake i trening, mens Fabinho kommer til å trene senere tirsdag. Begge midtbanespillerne har vært plaget av skader den siste tiden. Trent Alexander-Arnold blir stadig bedre, men kampen mot Leicester kommer for tidlig, opplyser Klopp.

James Milner spilte høyreback i Alexander-Arnolds skadefravær i forrige kamp, men veteranen er ute med suspensjon mot Leiecester. Joe Gomez er heller ikke frisk etter bruddskaden han pådro seg i desember. Nathaniel Clyne ble sendt på utlån til Bournemouth tidligere denne måneden.

– Dere må vente til i morgen. Vi kommer til å spille med høyreback, eller kanskje en vingback. Jeg har ingen anelse om hva vi kommer til å gjøre i morgen, for å være ærlig, sier Klopp om den lille krisen på backen.

Rafael Camacho spilte høyreback mot Wolverhampton i FA-cupen, men 18 år gamle portugiseren har bare ett innhopp i Premier League fra før. Fabinho spilte på backen tidligere og var Brasils høyreback i landskampene i fjor høst.

Liverpool leder Premier League med fire poeng ned til Manchester City, som møter Newcastle borte i en TV 2 Sport Premium-sendt kamp tirsdag kveld.