HYLLES PÅ KJÆRNES GÅRD: Petter «Katastrofe» Kristiansen er hovedperson i kveldens program.
HYLLES PÅ KJÆRNES GÅRD: Petter «Katastrofe» Kristiansen er hovedperson i kveldens program. Foto: Espen Solli/TV 2

Trill terningen på «Hver gang vi møtes»-låtene

Det er Petter «Katastrofe» Kristiansen (29) sin dag i «Hver gang vi møtes». Hvilken tolkning er din favoritt?

Petter Bjørklund Kristiansen (29) er kjent under artistnavnet «Katastrofe». Han startet karrieren med Fredrikstad-hip hop-bandet Lok Allé i 2004, og lanserte solokarrieren sin i 2008 med låten «Vi prekæs».

I 2014 økte populariteten rundt Katastrofe med låten «Bleik og sur». Låten var et samarbeid med Staysmann og M.M.B. og solgte til gull. Andre hitliste-suksesser inkluderer låtene «Maria» i 2014 og «Pattaya» i 2015.

Samarbeidet med Marcus & Martinius i 2015 med låten «Elektrisk» nådde tredjeplass på VG-lista, og Petter var med tvillingduoen på deres enormt populære Sverige-turné i 2016. Suksess ble det også da Katastrofe i samarbeid med Alexander Rybak gav ut singelen «Typisk norsk».

I 2016 toppet han VG-listen for første gang med låten «Sangen du hater». Låten «Om alt går til helvete» kom ut i 2017 og ble en landeplage med skyhøye strømmetall. Låtene til Katastrofe har blitt strømmet over 200 millioner ganger på Spotify.

Lørdag kveld blir Petter «Katastrofe» Kristiansen (39) hedret på Kjærnes gård, der seks utvalgte artister tolket hennes største hits gjennom tidene.

Hva synes du om de ulike versjonene? Trill terningen under: