BLIR VÆRENDE: Idrissa Gueye har utviklet seg til å bli en av Evertons aller viktigste spillere. Foto: Oli SCARFF / AFP)
BLIR VÆRENDE: Idrissa Gueye har utviklet seg til å bli en av Evertons aller viktigste spillere. Foto: Oli SCARFF / AFP)

Avslo storbud på midtbanestjerne

PSG sliter i jakten på en midtbanespiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Everton har avslått et bud på over 240 millioner kroner fra PSG på Idrissa Gana Gueye. Det bekreftet manager Marco Silva på mandagens pressekonferanse.

– Vi har avslått budet. Han er en veldig viktig spiller for oss.

– Jeg kan ikke se at tilbudet gjenspeiler Ganas verdi. Han er en spiller vi ikke har tenkt til å miste for øyeblikket, sa Silva.

Det kan også få ringvirkninger i andre klubber. For to dager siden ble det meldt at Zenit-spilleren Leandro Paredes hadde signert for PSG, men overgangen er ikke blitt bekreftet ennå.

– Jeg har ventet på ham i flere dager allerede, men han er ikke her. Jeg har lett i dusjen, garderoben og behandlingsrommet, men han er ikke her, sa Thomas Tuchel i forbindelse med søndagens kamp.

– Alle fortalte meg at avtalen var i havn, men han er ikke her. Jeg er bekymret. Tiden begynner å renne ut, sa tyskeren.

Senere samme dag kom beskjeden om at PSG-direktør Antero Henrique har utsatt avtalen fordi han ønsket å reforhandle noen klausuler i siste liten.

Det kan bety at en Chelsea-overgang fortsatt ikke er helt umulig for Paredes. London-klubben har ikke klart å hente inn en erstatter etter at Cesc Fabregas ble solgt til Monaco tidligere denne måneden.

PSG er veldig ute etter å få fatt i en ny midtbanespiller før vinduet stenger. Klubben risikerer å måtte klare seg uten midtbanestjernen Marco Verratti til møtet med Manchester United om litt over to uker. Italieneren sliter med en ankelskade. I tillegg er Adrien Rabiot helt ute i kulden etter bråk rundt kontraktsforhandlingene med den franske storklubben.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt torsdag.

Torsdag fra kl. 19: Se Deadline Day på TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.