MOLDE-AKTUELL: Molde er i ferd med å sette sammen en svært slagkraftig stall foran kommende sesong. Neste mann på vei inn kan være Haugesunds Kristoffer Haraldseid.
MOLDE-AKTUELL: Molde er i ferd med å sette sammen en svært slagkraftig stall foran kommende sesong. Neste mann på vei inn kan være Haugesunds Kristoffer Haraldseid. Foto: Ness, Jan Kåre

Dette kan bli Moldes neste forsterkning

Molde vil forsterke seg på høyrebacken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Moldes opprustning foran den kommende sesongen er ikke ferdig. Etter det TV 2 erfarer forsøker romsdalingene nå å hente Kristoffer Haraldseid fra Haugesund.

25-åringen, som har en rekke aldersbestemte landskamper for Norge, er ønsket inn for å forsterke en lagdel der Molde har få alternativer.

Per dags dato er Christoffer Remmer det eneste opplagte alternativet Molde har på høyrebacken. Remmers kontrakt går dessuten ut til sommeren.

Etter det TV 2 får opplyst skal Molde ha vært interessert i Haraldseid over flere år.

I det siste skal interessen overfor Haugesund ha blitt svært konkret.

– Ingen kommentar, svarer FKHs daglige leder Eirik Opedal når TV 2 konfronterer ham med opplysningene.

Ruster opp for å kjempe om gull

Molde har virkelig brukt vinteren til å ruste opp stallen. Erling Knudzton, Fredrik Sjølstad, Eirik Ulland Andersen og Martin Bjørnbak har allerede signert for klubben.

I tillegg skrev TV 2 i helga at Stabæk-spiss Ohi Omoijunafo jaktes på av Molde i disse dager. Tar du med at Molde nå er på jakt etter Kristoffer Haraldseid, er det ingen som helst tvil om at Molde ruster opp en stall som bør kunne utfordre favoritt Rosenborg til seriegullet.

Kristoffer Haraldseid har kontrakt med Haugesund ut 2020-sesongen.

Hovedpersonen har ikke besvart TV 2s henvendelser om saken mandag. Molde Fotballklubb har som policy at de ikke kommenterer overgangsrykter.