VENDER TILBAKE: Sør-Koreas Heung-min Son i aksjon mot Qatar. Nå vender han tilbake til Tottenham.
VENDER TILBAKE: Sør-Koreas Heung-min Son i aksjon mot Qatar. Nå vender han tilbake til Tottenham. Foto: Roslan Rahman

Gladnyhet for Spurs – og nå vil Pochettino kjøpe nye spillere i januar

Sør-Korea tapte 0-1 mot Qatar i kvartfinalen i Asiamesterskapet. Det betyr at Heung-min Son vender tilbake til London raskere enn antatt

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham har som kjent en skadeliste lang som et vondt år.

Harry Kane og Dele Alli er ute til mars, mens både Moussa Sissoko og Ben Davies nylig har pådratt seg skader og er usikre til søndagens FA-cupens fjerde runde-oppgjør mot Crystal Palace.

Men fredag fikk Tottenhams manager Mauricio Pochettino en aldri så liten gladmelding.

Heung-min Son vender tilbake til London raskere enn antatt. Det er klart etter at Qatar fredag slo Sør-Korea 1-0 i kvartfinalen i Asiamesterskapet. Abdulaziz Hatem scoret målet som sendte Qatar til semifinalen.

På fredagens pressekonferanse gjorde manager Mauricio Pochettino at han ikke utelukker spillerkjøp i januar på grunn av alle skadene i troppen.

– Vi ser alltid etter forsterkninger. Vi får se. Vi jobber med et par alternativ. Så får vi se om vi er stand til å levere noe (på overgangsmarkedet), sa Spurs-sjefen, ifølge Sky Sports News.

Han innrømmet at skadesituasjonen for øyeblikket er alt annet enn ideell. Pochettino vil imidlertid ikke forhaste seg i spillerjakten.

– Nå er også Mousa Dembele borte. Jeg har alltid sagt at jeg er mer enn åpen for å knytte nye spillere til troppen. Det er helt klart. Men det er noe annet å finne de riktige spillerne som kan hjelpe oss til å ta ytterligere skritt fremover, konstaterte Pochettino.