Her har Jamal Adams taklet maskoten til Patriots. Mannen i drakten måtte på sykehus etterpå.
Her har Jamal Adams taklet maskoten til Patriots. Mannen i drakten måtte på sykehus etterpå. Foto: twitter.com/TheAdamsEra

NFL-stjerne sendte rivalens maskot på sykehus

Maskoten til New England Patriots ante fred og ingen fare da han plutselig ble brutalt taklet av Jets-spiller Jamal Adams.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forsvarsspilleren Jamal Adams (23) koste seg med fansen og skrev autografer under showeventet Pro Bowl Skills Challenge onsdag da han fikk øye på maskoten til New England Patriots.

Adams spiller for New York Jets og har en rivalisering med Patriots, som er fra Boston.

I en video på Twitter, som Adams selv la ut med teksten «dette er for alle Patriots-hatere der ute» ser vi NFL-spilleren løpe bort og kaste seg over den stakkars maskoten i en røff takling. Se videoen i tweeten nedenfor i artikkelen.

Jets' Jamal Adams i kamp mot rivalene i Patriots.
Jets' Jamal Adams i kamp mot rivalene i Patriots. Foto: Steven Senne

– Han løp rundt og ble buet på av alle sammen. Så jeg sa «la meg takle ham». Jeg traff ham ikke så hardt. Spøk til side, jeg traff ham ikke hardt. Men de sa at han er på sykehus, sa han til ESPN.

NFL har ikke bekreftet at noen er sendt på sykehus, men Adams sa at de ikke var blide på ham etter stuntet.

– Det var bare ment som en spøk, men jeg skal definitivt sjekke hvordan han har det. Vi var bare der for å ha det gøy, og jeg prøvde ikke å skade ham.