SKYLDIG: Alec Baldwin ble i november arrestert etter en krangel på en parkeringsplass på Manhattan i New York.
SKYLDIG: Alec Baldwin ble i november arrestert etter en krangel på en parkeringsplass på Manhattan i New York. Foto: Charlie Neibergall

Alec Baldwin innrømmer skyld etter parkeringsplasskrangel

Skuespilleren innrømmet onsdag vold mot en annen mann. Nå må han delta på et sinnemestringskurs.

Den amerikanske skuespilleren Alec Baldwin ble 2. november arrestert i New York etter det som skal ha vært en krangel om en parkeringsplass på Manhattan.

Baldwin ble siktet for å ha slått en annen mann samt andregrads trakassering.

Onsdag erkjente han skyld for sistnevnte. Skuespilleren slipper fengsel, men må delta på et sinnemestringskurs.

Det melder CNN.

Forsvarte handlingene

I delstaten New York anses ikke et brudd som en forbrytelse.

Etter hendelsen ble kjent gikk skuespilleren ut på Twitter og forsvarte handlingene.

«Normalt ville jeg ikke ha kommentert hendelser som dette. Men påstanden om at jeg skal ha slått noen på grunn av en parkeringsplass er falsk», skrev Baldwin.

Krangelen på parkeringsplassen var imidlertid ikke første gang skuespilleren har havnet i trøbbel. I 2011 ble han kastet av et fly etter at han skal ha nektet å skru av telefonen sin før avreise. Dette skriver CNN.

«Mobbet» av Trump

Året etter oppsto det en krangel mellom Baldwin og en fotograf etter at han og kona skulle skaffe seg en ekteskapslisens.

I 2014 havnet skuespilleren nok en gang i trøbbel med politiet. Da ble han arrestert av politiet i New York etter at han angivelig skal ha syklet feil vei på Fifth Avenue – og for ordensforstyrrelser.

Alec Baldwin har de siste årene gjort stor suksess med sin imitasjon av president Donald Trump, som jevnlig har blitt sendt «Saturday Night Live».

Da hendelsen ble kjent, gikk presidenten hardt ut mot skuespilleren på sin Twitter-konto.

«Blir noen overrasket over denne søppelpersonen lenger? Han får sjanse etter sjanse, men feiler alltid», skrev presidenten.