BØR SKIFTE KLUBB? Zlatan Ibrahimovic oppfordrer Harry Kane til å forlate Tottenham.
BØR SKIFTE KLUBB? Zlatan Ibrahimovic oppfordrer Harry Kane til å forlate Tottenham. Foto: Adrian Dennis

Zlatan: – Harry Kane bør forlate Tottenham

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic oppfordrer Harry Kane til å bytte klubb for å unngå å havne i glemmeboken når Tottenham-stjernen legger opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Harry Kane har vunnet en rekke individuelle utmerkelser og blant annet toppscorer i Premier League to år på rad.

Men de store troféene med klubblaget Tottenham har uteblitt.

Nå får han et råd fra superstjernen Zlatan Ibrahimovic som trolig får Spurs-fansen til å se rødt.

– Bør bytte klubb
Ibrahimovic, som selv har vunnet 33 titler med sju ulike klubber i løpet av sin karriere, mener Harry Kane bør bytte klubb.

– Da jeg var i England og så jeg Harry Kane spille, og han er en bra angriper. Han er fremdeles i utvikling, men gjør bra ting. Men.... som jeg alltid sier: Å spille i en storklubb og prestere er noe annet enn å spille i Tottenham, som med all respekt, bare er en «normal klubb», sier Zlatan Ibrahimovic, ifølge Aftonbladet.

Og slår fast:

RÅD: Zlatan råder Kane til å skifte klubb.
RÅD: Zlatan råder Kane til å skifte klubb. Foto: Jae C. Hong

– Men han må skifte klubb. Folk kommer til å huske ham for titlene han vinner med laget, mener svensken.

Kane har foreløpig ikke vunnet en eneste tittel med Tottenham. Ibrahimovic tror titlene vil utebli også i årene fremover.

– Jeg synes Tottenham har et bra lag, men de er ikke på et nivå der de kan vinne alt, selv om de har en fantastisk trener i Mauricio Pochettino, sier Zlatan Ibrahimovic.

– Pogba er mer fri
LA Galaxy-stjernen benytter også anledningen til å snakke om sin tidligere lagkamerat i Manchester United, Paul Pogba. Den franske VM-vinneren har blomstret etter at Ole Gunnar Solskjær erstattet José Mourinho som Manchester United-manager.

– Paul følte ikke følte ikke tilliten fra treneren, og treneren følte seg ikke trygg på Paul. Det er vanskelig å prestere som spiller hvis du ikke har tillit fra treneren og ikke har den energien og den motivasjonen. José følte det på samme måten med Paul. Det er slike ting som kan skje, og det er en del av spillet også. Ikke alle kan gå sammen med hverandre og gjøre det bra. Jeg føler du kommer til et punkt hvor det blir for låst, så en av dem går. I dette tilfellet dro treneren, og Paul er mer fri nå, sier Ibrahimovic til ESPN.

Ibrahimovic roser jobben Solskjær har gjort for å få Pogba til å finne tilbake til storspillet.

– Det er disse spillerne som trenger å få være fri. De må føle seg fri til å få gjøre hva de er i stand til under trenerens disiplin. Solskjær har sin taktikk. Klart det, men noen spillere trenger å gå utenfor disse grensene. Pogba er en av dem, konkluderer Ibrahimovic.