Donna ble førstemann ut av Torpet kjendis: – Fikk sjokk da jeg kom hit

STANGE (TV 2): Donna Ioanna (49) fikk et kort opphold på Torpet kjendis.

Etter at modellagent Donna Ioanna (49) tapte sesongens første tvekamp på Farmen kjendis, fikk hun vite at de utslåtte deltakerne skal reise videre til Torpet kjendis.

Dette er en husmannsplass som ligger på Stange, i nærheten av Li gård. Her får deltakerne muligheten til å kjempe seg tilbake til Farmen kjendis.

På Torpet kjendis møtte Donna tre andre deltakere: Kunstner og forfatter Aune Sand (52), blogger Kristin Gjelsvik (31) og artist Carina Dahl (33).

Aune var også med i forrige sesong av Farmen kjendis, men han måtte reise hjem etter kun én uke på gården. Kristin og Carina er nykommere i Farmen-universet.

Se Torpet kjendis på TV 2 Sumo.

Duell

Inne på Torpet kjendis kan det kun være tre deltakere, så nykommeren må kjempe for sin plass. De tre deltakerne må bli enige om hvem av dem som skal møte nykommeren i duell, mens den nye deltakeren får velge hvilken gren det skal konkurreres i.

Da Donna ankom Torpet kjendis, meldte Aune seg frivillig til duellen, siden han mente at damene ikke kunne sendes i kamp.

Donna bestemte så at hun og Aune skulle konkurrere i kunnskap.

Fikk kun ett døgn på Torpet

I onsdagens episode av Torpet kjendis på TV 2 Sumo, møtes Donna og Aune til duell.

I kunnskapskonkurransen får de to kjendisene i oppgave å identifisere tre gjenstander som har tilknytning til Farmen og Torpet.

Donna svarer feil på alle de tre spørsmålene, mens Aune har ett riktig svar. Dermed sikrer Aune seieren og én uke til på Torpet kjendis, mens Donna må forlate den lille gården etter kun ett døgn.

– Det er klart at det er ingen som liker å tape, iallfall ikke to dager på rad. Men jeg har gjort mitt beste, og jeg kan ikke gjøre noe mer enn det, sier Donna til TV 2 like etter tapet.

Se intervjuet i videoen i toppen av saken.

MØTTES I KAMP: Aune Sand og Donna Ioanna. Foto: Alex Iversen/TV 2
MØTTES I KAMP: Aune Sand og Donna Ioanna. Foto: Alex Iversen/TV 2

– Fikk sjokk

Modellagenten fra Kristiansand forteller at hun ikke følte seg helt klar for en ny konkurranse da hun ankom Torpet kjendis.

– Det var så mange nye inntrykk på Torpet, og jeg var sliten etter tvekampen på Farmen, sier Donna.

Ingen av Farmen kjendis-deltakerne vet at de skal videre til Torpet kjendis dersom de taper en tvekamp, så det hele ble en stor overraskelse for Donna.

– Jeg fikk sjokk. Jeg var veldig overrasket, også fikk jeg et glimt av håp om at jeg skulle tilbake til gården, sier hun.

Motivert

Ifølge Donna var hun motivert til å kjempe seg tilbake til Farmen kjendis-gården.

– Jeg var innstilt på å prøve å komme meg tilbake til gården, men slik ble det ikke. Man kan ikke gjøre noe mer enn sitt beste. Nå er Farmen-eventyret over for meg. Jeg er takknemlig uansett, og jeg er veldig glad for å ha fått møte alle disse menneskene. Det har vært en fantastisk opplevelse, sier hun.

49-åringen mener at hun ikke kunne gjort noe annerledes i løpet av Farmen kjendis-oppholdet sitt, som varte i litt over én uke.

– Reaksjonene jeg har hatt på gården har vært ekte. Jeg har ikke «faket» noen ting. Jeg har bare vært meg selv, sier hun. ​

TORPET-GJENGEN: Kristin Gjelsvik, Donna Ioanna, Aune Sand og Carina Dahl. Foto: Alex Iversen/TV 2
TORPET-GJENGEN: Kristin Gjelsvik, Donna Ioanna, Aune Sand og Carina Dahl. Foto: Alex Iversen/TV 2

Konflikter

I løpet av sin uke på Li gård havnet Donna i en konflikt med TV-veterinær Trude Mostue (50). De to gikk ikke godt overens, blant annet på grunn av deres ulike holdning til dyr.

– Inne på gården blir det gnisninger, når folk savner familie og ting vi har i hverdagen i 2019, sier Donna.

Hun spår at alle på Li gård vil komme til å tenke mer taktisk fremover.

– Jeg tror at Trude og Erik kommer til å ryke i tottene på hverandre, og jeg tror Runar blir mer og mer irritert. Han er den som savner det gamle livet sitt mest, sier Donna.

På Torpet kjendis tror hun derimot at stemningen vil forbli harmonisk.

– Jeg tror ikke at det blir konflikter på Torpet så lenge Aune er her. Han er en «flower child», helt «peace and love». Han kommer til å samle alle sammen i gruppeterapi ute i enga, der alle går med hvert sitt skjerf. Alt kommer til å skje i vennskapelighet og kjærlighet, spår Donna.

Se Farmen kjendis mandag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Torpet kjendis mandag, onsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo. ​​​​