BLIR FORELDRE: John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise venter sitt første barn sammen.
BLIR FORELDRE: John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise venter sitt første barn sammen. Foto: Pedersen, Terje/ NTB scanpix

John Arne Riise blir pappa for fjerde gang

Louise Angelica og John Arne Riise venter sitt først barn sammen i august.

Louise Angelica Riise (29) og John Arne Riise (38) venter sitt første barn.

Det bekrefter paret overfor Se og Hør.

John Arne har tre barn fra før. Han fikk sitt første barn sammen med ekskona Guri Havnevik, før han fikk to barn med ekskona Maria Elvegård Riise.

Louise Angelica blir derimot mor for aller første gang. Det mye etterlengtede barnet er ventet å komme i august.

– Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, sier den kommende firebarnspappaen til nettstedet.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, legger Louise til.

John Arne var gift to ganger før han møtte Louise Angelica. For fem år siden ga dem hverandre sitt ja, og ett år senere avslørte den kommende mammaen på bloggen sin at hun var verpesyk.

Paret var å se i «Bloggerne» på TV 2 i 2016. Heller ikke da la 29-åringen skjul på at hun satt på en babydrøm.

Under samme sesong fulgte TV 2 åpningen av butikken til Louise Angelica og svigerinnen. Men gleden skulle bli kortvarig.

Sommeren 2018 ble det kjent at butikkdrømmen endte med konkurs og milliongjeld. I samme tidsperiode tok paret avgjørelsen om å flytte fra Ålesund og tilbake til Østlandet. Ifølge Se og Hør flytter paret til Drammen i februar.

Tidligere har John Arne innrømmet overfor God kveld Norge på at han burde stilt opp mer for sine tre barn og vært en bedre far. Da håpet han at han kunne få en ny start med kona Louise Angelica.

– Jeg har lyst å være med å oppdra mitt eget barn hele veien. Første skoledag har jeg ikke vært med på. Jeg får bare vite og oppleve dette gjennom Facetime når dette skjer. Jeg har lyst å være med å skape en ny Riise, sa John Arne Riise til God Kveld Norge da.