«Bloggerne»-Stinas morsomme parodi tar internett med storm

Stina Bakkens (25) restaurantbesøk får masse oppmerksomhet i sosiale medier.

Da TV 2 møtte Stina Bakken på pressetreffet før den tiende sesongen, snakket hun om hvor mye hun byr på seg selv i 2019 på «Bloggerne».

Hun holdt hva hun lovet, og denne uken har vi på alvor fått se 25-åringens humoristiske side.

– Så langt har responsen på sesongen vært bra, sier hun til TV 2 torsdag formiddag.

Russisk

Et utdrag fra sesongen, der Bakken med glimt i øyet hermer etter flere språk, sprer seg som ild i tørt gress på internett.

– Jeg kan tre språk, men jeg vil lære meg et fjerde, sier hun og røper at hun har prøvd å lære russisk.

Se videoen øverst i saken, der hun viser hvordan svensk, russisk, britisk og amerikansk høres ut for henne.

Eli Anne Eiesland jobber på instituttet for språk og litteratur ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun er en av mange som har latt seg både imponere.

– Haha. Artig. Hun er god til å treffe med tonefallet, som jo er ett av de mest karakteristiske trekkene ved språk og aksenter, skriver hun i en SMS til TV 2.

Bakken syns det var stas da vi fortalte henne at hun får ros fra eksperten.

Kjent par

Også forloveden til bloggeren, Per Fredrik «PelleK» Åsly (32), er vant til mye oppmerksomhet.

YouTube-kanalen hans har over tre millioner abonnementer, derfor legger han ikke merke til den økte populariteten paret har fått etter at de kom på skjermen med Bloggerne.

– Jeg merker det ikke så veldig. Ting som skjer i Norge tenker jeg ikke så mye over. Da jeg var med i Skal vi danse fikk jeg kanskje 1000 nye abonommenter på en lørdag, men når du har millioner fra før, så merker du det ikke. Jeg er vant til å ta autografer og bilder med folk på butikken lenge før jeg møtte Stina. Jeg har ikke merka noe forskjell, sa PelleK lattermildt på pressetreffet til Bloggerne i desember.