Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea jakter forsterkninger og ifølge den spanske avisen Marca er Gonzalo Higuain bare timer unna å sette penn til papir for en overgang fra AC Milan til Stamford Bridge. Callum Wilson er også ettertraktet på brua. Ifølge Daily Star ønsker Maurizio Sarri Bournemouth-spissen som erstatter for Alvaro Morata om spanjolen skulle forsvinne til Sevilla.

Roman Abramovitsj sitter selvfølgelig ikke rolig i båten og ser på et overgangsvindu. Den mektige Chelsea-eieren skal ifølge Mirror ha gitt beskjed om at Inters Mauro Icardi står øverst på ønskelisten.

Prisen på Christian Eriksen skyter i været. Fra tidligere rundt 1,2 milliarder norske kroner er prislappen satt av Tottenhams styreformann, Daniel Levy, svimlende 2,6 milliarder kroner, ifølge spaske AS. Dansken er sterkt linket til Real Madrid, men 26-åringen lar seg ikke prege av ryktene.

– Det er ikke første gang det har vært rykter om meg, sier Eriksen til danske TV 3 Sport etter tirsdagens ligacuptriumf over Chelsea, før han fortsetter.

– Jeg tror folk vet hva jeg vil, og jeg vet hva de (Tottenham) vil. Vi har en fin dialog, sier Eriksen.

26-åringen har ikke godtatt Tottenhams nye kontraktsforslag.

José Mourinho vurderer et comeback i Real Madrid. Den tidligere Manchester United-manageren skal ha satt som krav at han får hente en spiss og en midtstopper i verdensklasse før en retur er aktuelt. Det melder Daily Star.

Ifølge Daily Express kjemper Ole Gunnar Solskjær og Manchester United mot Barcelona og Juventus om å signere Roma-forsvarer Kostas Manolas.

Solskjær skal ha forhindret en Ander Herrera-exit fra Old Trafford. 29-åringens kontrakt går ut til sommeren og Athletic Bilbao ønsker å hente hjem spilleren som forlot klubben i 2014. Men Uniteds norske manager skal ha overtalt Herrera om å signere en ny avtale med de røde djevlene. Det melder Daily Mail.

Qatar jakter mannen som kan lede landslaget til heder og ære når VM arrangeres i i landet i 2022. Ifølge francefootball.fr er Arséne Wenger kontaktet av emiratenes VM-arrangør.