norsk professor advarer:
Dette kan gi deg akutt leversvikt
MATKONTROLLEN/TV 2: Oppbevarer du middagsrestene feil, kan du bli alvorlig syk. 5000 mennesker dør hvert år i Europa på grunn av matforgiftning.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Etter nyttårsaften i fjor hadde Inger Kristine Rudskjær så dårlig plass i kjøleskapet at hun lot risrestene stå i kasserollen på kjøkkenbenken natta over, før hun spiste restene til middag neste dag. Det angret hun raskt på.- Jeg fikk ikke en vanlig magesyke, jeg skjønte fort at det var noe mer alvorlig. Jeg opplevde det som en eksplosjon i hele kroppen. Jeg besvimte på badet, og våkna først da sønnen min prøvde å få kontakt med meg, sier Rudskjær til Matkontrollen.Hun fikk mest
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert