Den Grammy-nominerte artisten ble pappa for tredje gang 31. desember.
Den Grammy-nominerte artisten ble pappa for tredje gang 31. desember. Foto: AFP / Lisa O'Connor

Babylykke for Ricky Martin

Ricky Martin og ektefellen Jwan Yosef ble foreldre til ei lita jente på nyttårsaften.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Enrique Martín Morales, bedre kjent som Ricky Martin, gikk inn i det nye året som far for tredje gang.

Den Grammy-nominerte puertoricanske popmusikeren og skuespilleren annonserte ankomsten av sin første datter via et innlegg på Instagram:

– Vi er overlykkelige over å annonsere at vi har blitt foreldre til en vakker og frisk liten jente, Lucia Martin-Yosef. Det har vært en spesiell tid for oss og vi kan nesten ikke vente med å se hvor denne lille stjernen tar oss videre. Hennes vakre brødre, meg selv og Jwan er helt forelsket i Lucia ❤

Fra før av har 47-åringen tvillingene Matteo og Valentino på 10 år, som ble født via surrogatmor.

Ricky Martin giftet seg med Jwan Yosef i 2017, 7 år etter at han kom ut som homofil på sin egen offisielle nettside i 2010. Før dette hadde Martin et av-og-på-forhold med TV-verten Rebecca de Alba.

Mest kjent for de fleste er han kanskje for Livin' da Vida Loca som tok verden med storm i 1999 - en av de mest solgte singlene gjennom tidene. Martin har også vært skuespiller i blant annet musikal- og dramaserien Glee, talentkonkurransen og danseprogrammet Dancing with the Stars, og figurert som dommer i den Australske og Arabiske The Voice. I tillegg til dette har han solgt over 60 millioner album over hele verden.