SIGNERT: Samir Nasri er klar for West Ham. Foto: West Ham FC
SIGNERT: Samir Nasri er klar for West Ham. Foto: West Ham FC

Nasri tilbake i Premier League

Franskmannen er klar for West Ham, melder London-klubben selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samir Nasri som har fortid i Arsenal og Manchester City er nå klar for London-klubben West Ham, melder klubben på sine nettsider.

Franskmannen har signert en kontrakt ut sesongen 18/19.

– Du velger en klubb og et prosjekt på grunn av ambisjoner, og jeg tror West Ham har alt som skal til å bli en av de største klubbene i London, sier Samir Nasri ifølge klubbens hjemmesider.

– Å komme tilbake til den mest kompetitive ligaen i verden, med et lag fulle av ambisjoner og med en manager jeg kjenner. Det er den beste jobben i verden, og jeg ser virkelig frem til det, sier franskmannen.

31-åringen jobbet med West Ham-manager Manuel Pellegrini når begge var i Manchester City i perioden 2013-2016. Nasri har også spilt for Marseille, Arsenal og Sevilla.

Manuel Pellegrini er selv fornøyd med å bli gjenforent med franskmannen.

– Jeg er veldig fornøyd med å si velkommen til Samir (Nasri jou.anm) til West Ham. Han er en spiller jeg åpenbart kjenner godt fra vår tid i Manchester City og jeg er glad for å kunne jobbe med ham igjen. Han har jobbet hardt her de siste ukene for å bli bedre fysisk etter lang periode uten kamper, og han er veldig klar for å returnere til sitt beste, sier West Ham-manageren og fortsetter:

– Samir vil gi oss en annen dimensjon i angrepsspillet vårt. Han er en god teknisk spiller med fantastiske kvaliteter med ball og har evnen til å skape store sjanser i viktige kamper. Han kjenner Premier League godt og vi håper at han vil være et positivt tilskudd til resten av sesongen, sier chileneren.

Franskmannen er først nå klar for spill igjen etter å ha vært utestengt i 18 måneder for brudd på antidopingreglene.

Samir Nasri ble dømt etter at han fikk intravenøs behandling på en klinikk i Los Angeles i desember 2016 og la ut bilde av det på sosiale medier.

Franskmannen fikk først en karantene på seks måneder av UEFA i februar. Den ble så utvidet til 18 måneder i august, men starten tilbakedatert til 1. juli 2017. 1. januar 2019 er han dermed klar for å spille profesjonelt igjen ​

Nasri har spilt 215 kamper i Premier League. Med Manchester City vant han ligaen to ganger.