ETTERTRAKTET: Aaron Ramsey kan snart starte forhandlinger med flere av Europas største klubber.
ETTERTRAKTET: Aaron Ramsey kan snart starte forhandlinger med flere av Europas største klubber. Foto: Ben Stansall

BBC: Fem storklubber i samtaler med Ramsey

Aaron Ramsey (28) kan velge og vrake mellom noen av Europas største klubber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aaron Ramseys kontrakt med Arsenal løper ut etter denne sesongen, men allerede fra 1. januar står midtbanespilleren fritt for å forhandle med klubber utenfor England.

BBC melder at Ramsey går en travel måned i møte, for waliseren skal i forhandlinger med Real Madrid, Bayern München, Inter, Paris Saint-Germain og Juventus.

Tidligere har Ramsey også vært koblet til Chelsea, Manchester United og Liverpool, men Premier League-rivalene nevnes ikke i rapportene fra den britiske statskanalen.

Ramsey skal ikke ha bestemt seg for hvor han skal spille fra og med neste sesong.

Arsenal og Ramsey var lenge i samtaler om en ny fireårskontrakt, men Nord-London-klubben trakk tilbudet til Ramsey i september.

Ramsey er ikke fremmed for tanken om å forlate Arsenal allerede når overgangsvinduet åpner i januar, men ifølge BBC mener Arsenal det vil være mer verdifullt å beholde Ramsey i troppen ut sesongen enn å motta en overgangssum mens de fortsatt kan.

Arsenal skal angivelig kreve hele 445 millioner kroner for å slippe Ramsey nå. Det er en sum de interesserte klubbene skal være motvillige til å betale. Etter sesongen trenger de ikke å betale en overgangssum til Arsenal.

Ramsey kom til Arsenal fra Cardiff i 2008. Elleve år senere står 28-åringen igjen med 352 kamper, 60 mål og tre titler i FA-cupen for hovedstadslaget.