OMBESTEMTE SEG: Susanna Dinnage skulle etter planen forlate stillingen som president i Animal Planet for sin nye jobb som sjef i Premier League. Nå har hun ombestemt seg.
OMBESTEMTE SEG: Susanna Dinnage skulle etter planen forlate stillingen som president i Animal Planet for sin nye jobb som sjef i Premier League. Nå har hun ombestemt seg. Foto: Amanda Edwards

Den nye Premier League-sjefen gir seg før første dag

Susanna Dinnage skulle ta over sjefsjobben i engelske Premier League etter Richard Scudamore. Nå har hun ombestemt seg før det hele har begynt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder Premier League i en kort melding på sitt nettsted.

Dinnage ble ansatt som ny administrerende direktør i november, etter at Scudamore gikk av etter 19 års tjeneste som leder for verdens mest populære fotballiga. Nå har Dinnage altså trukket seg fra mandatet.

– Til tross for sin forpliktelse til Premier League tidlig i november, har Susanna Dinnage nå gitt nominasjonskomiteen beskjed om at hun ikke vil ta stillingen som administrerende direktør, heter det i uttalelsen.

Det står ingenting om begrunnelsen for avgjørelsen, men komiteen har allerede satt i gang arbeidet med å finne en erstatter.

Dinnage ville blitt en av de mektigste kvinnelige lederne i internasjonal idrett. Hun skulle etter planen forlate stillingen som global president for TV-kanalen Animal Planet.

I november beskrev hun stillingen i Premier League som «toppen av profesjonell sport», og hun sa at muligheten til å lede en så dynamisk og inspirerende organisasjon var et stort privilegium.

(©NTB)