Kanté fikset Chelsea-seier

N'Golo Kanté scoret kampens eneste mål mot Crystal Palace.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Crystal Palace - Chelsea 0-1

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Chelsea slet med å overliste Crystal Palace- keeper Vicente Guaita, men det var faktisk N'Golo Kanté som skulle finne veien til nettmaskene på Selhurst Park søndag.

Den franske midtbanespilleren scoret kampens enste mål da han fem minutter inn i andreomgang tok ned et nydelig fremspill av David Luiz og lurte ballen inn bak Guaita.

– Det var noe Frank Lampard-aktig over løpet og målet, sier TV 2s Premier League-programleder Jon Hartvig Børrestad.

N'Golo Kanté, som har spilt indreløper under manager Maurizio Sarri, har scoret tre mål for Chelsea denne sesongen. Det er mer enn han har gjort noen gang før.

– Han kan løpe og timer det løpet perfekt, men han er ikke en naturlig målscorer, sier TV 2s Premier League-ekspert Trevor Morley.

Chelsea slet med å komme ordentlig i gang i førsteomgang, men det løsnet mer etter hvert. I andre halvdel av omgangen hadde først Willian et frispark i stolpen, før det var Ross Barkleys tur til å treffe stolpen med en akrobatisk avslutning.

Olivier Giroud hadde en ball i nettet i hver omgang, men begge gangene ble det avvinket for offiside. Spissen, som startet på topp med Eden Hazard ute til venstre, ble byttet ut med overtråkk et kvarter før slutt.

I sluttminuttene jaktet Crystal Palace på utligning, og innbytter Connor Wickham fikk en stor mulighet, men den skadeforfulgte angriperen blåste ballen over fra kloss hold få minutter før slutt.

Alexander Sørloth var for øvrig ikke en del av Crystal Palace-troppen for tredje kamp på rad. Den norske landslagsspissen har vært koblet til overgang til belgiske Gent.

Chelsea ligger fortsatt på fjerdeplass, ett poeng bak Manchester City før de regjerende mester møter Southampton borte senere søndag. Crystal Palace ligger på 14. plass med fem poeng ned til nedrykksplass.