POPULÆR: Filmene om Kevin McCallister er svært populære i julen.
POPULÆR: Filmene om Kevin McCallister er svært populære i julen. Foto: Stella Pictures

Fansen rystet over stjernens «Alene hjemme»-avsløring

Nye opplysninger om den legendariske juleklassikeren får internett til å gå av skaftet.

For mennesker verden over er det en fast juletradisjon å se filmene om Kevin McCallister som ved to anledninger kommer bort fra familien sin når de reiser på juleferie.

I den første filmen, da Kevin innser at familien hans har dratt på ferie uten ham, setter han på en kortfilm som heter «Angels With Filthy Souls».

Sjokkavsløring

Filmen sto for noen av de mest ikoniske øyeblikkene i juleklassikeren med sitater som «Keep the change, ya filthy animal.»

Mens mange trodde filmen var ekte, har skuespiller Seth Rogen nylig gjort det han beskriver som en sjokkerende oppdagelse om kortfilmen.

I en Twitter-melding publisert 25. desember skriver han:

«Under hele barndommen min har jeg trodd at den gamle filmen Kevin ser på i Alene hjemme er ekte.»

Det viser seg nemlig at filmen ble laget spesielt for julekomedien fra 1990. Det skriver CNN.

– Drømmen knust

Meldingen fra Rogen har fått nærmere 250.000 «likes», og over 30.000 har svart skuespilleren. Blant disse er skuespilleren Chris Evans som skriver «ER DEN IKKE EKTE????»

Flere følger etter og sier de er helt sjokkert over opplysningene som kommer frem i meldingen til Rogen. Skuespiller Lucy Davis skriver:

«Jeg trodde den var ekte, helt til jeg leste dette :(».

En annen som kaller seg Heatherinthai på Twitter skriver at hun nylig hadde sett Hjemme Alene, og at hun da lurte på om det var mulig å finne «Angels With Filthy Souls» på Netflix.

– Nå er den drømmen knust, skriver hun videre.

I Alene hjemme 2 dukker en oppfølger av «Angelsk With Filthy Souls opp. Den fikk navnet «Angels with Even Filthier Souls. Denne er heller ikke ekte.