Liverpool-profil ut mot Klopp: Føler seg dårlig behandlet

Liverpool kan miste Alberto Moreno gratis etter sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool mot Arsenal på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag klokken 18.30.

Jürgen Klopp brukte midtbanespiller James Milner på venstreback i 2016/17-sesongen, men fra start forrige sesong var Alberto Moreno tilbake som Liverpools førstevalg.

Det så lenge bra ut, men i 7-0-seieren mot Spartak Moskva i starten av desember i fjor måtte Alberto Moreno ut med skade. Det tok over halvannen måned før han var tilbake på laget, i FA-cupen mot West Bromwich.

I mellomtiden hadde Andy Robertson grepet mulighetene med begge hender og gjort venstrebacken til sin egen.

Moreno: – Føltes ikke bra

Skotten har ikke sett seg tilbake, mens Moreno stort sett har slitt benken siden den gang.

– Det føltes ikke bra. Jeg skadet meg ved å gi alt for laget, og jeg synes at jeg fortjente sjansen da jeg var skadefri igjen, sier Alberto Moreno til den spanske radiokanalen Onda Cero.

Spanjolen føler seg dårlig behandlet av Liverpool-manager Jürgen Klopp.

– Det er en vanlig situasjon, men jeg likte rett og slett ikke måten han behandlet meg på, sier Alberto Moreno.

Den tidligere Sevilla-spilleren sier at han har et normalt forhold til Klopp.

– Spillerne er veldig nær hverandre. Vi er som en familie, sier han.

Kan gå gratis

Alberto Morenos kontrakt med Liverpool løper ut etter sesongen. Fra nyttår står han fritt til å forhandle med nye klubber om en overgang til sommeren.

– Å reise hjem til Spania er noe jeg har vurdert. Jeg er lei av kulden her. Jeg vet ikke noe om interessen fra andre klubber. Jeg er inne i mitt femte år her, og det er ingen enighet om en forlengelse av kontrakten, sier Moreno.

Denne sesongen har Moreno bare spilt 254 minutter fordelt på fire kamper. Han var ikke med i 4-0-seieren over Newcastle onsdag på grunn av en skade, men han melder på Instagram torsdag at han er tilbake i trening.

Liverpool topper Premier League med seks poeng ned til Tottenham. Etter to strake tap har Manchester City på tredjeplass sju poeng opp til Liverpool.

Klopps menn er også videre i Champions League og møter Bayern München over to kamper i åttedelsfinalen i februar og mars.