Demi Lovato under en konsert i Las Vegas i 2017.
Demi Lovato under en konsert i Las Vegas i 2017. Foto: John Salangsang/AP/NTB scanpix

Demi Lovato etter overdosen: – Jeg er lykkelig og rusfri

– Jeg trenger fortsatt ro, sier den tidligere Disney-stjernen.

Popstjernen Demi Lovato (26), som i sommer ble lagt inn på sykehus etter en overdose, bryter stillheten etter dramaet som holdt på å koste henne livet.

I Twitter-meldingene letter hun imidlertid ikke på sløret om hendelsesforløpet da hun ble funnet bevisstløs av helsepersonell, skriver Radar Online. Artisten skal ha vært lite samarbeidsvillig da hun ble vekket til live.

– Jeg trenger fortsatt ro og tid til å leges, skriver den tidligere Disney-stjernen og legger til at hun er takknemlig over å være i live.

– En dag vil verden få vite nøyaktig hva som skjedde, hvorfor det skjedde og hvordan livet mitt er i dag. Men ikke snok eller finn på ting frem til jeg er klar for å dele det med andre, skriver Lovato med klar adresse til anonyme kilder som ønsker å selge historier til høystbydende.

Bipolar

Det ble ikke funnet noe narkotika hjemmet hos Lovato, og politiet kunne derfor ikke fastslå hvorvidt stjernen var i besittelse av ulovlige stoffer.

Sangeren har lenge slitt med rusmisbruk, psykiske problemer og spiseforstyrrelser. Hun har tidligere vært innlagt på behandlingssenter for rusmisbruk. I en av meldingene hun la ut fredag, skriver hun at hun er rusfri.

– Alt det mine tilhengere trenger å vite, er at jeg jobber hardt med å forbedre meg selv. Jeg er lykkelig og rusfri, og er så takknemlig for støtten, skriver hun.

For tre år siden ble Lovato intervjuet på Senkveld, hvor hun åpenhjertig fortalte om sin bipolare lidelse.

– Jeg har vært åpen fordi ikke så mange andre artister i USA har vært åpne om mentale lidelser. Jeg vet ikke hvordan det er i Norge, men i USA er det en voksende gruppe unge mennesker som sliter i hverdagen – og siden jeg selv har slitt så ønsker i hvertfall JEG å være åpen om det, fortalte artisten til Thomas og Harald i Senkveld.