Her er Solskjærs trenerteam

Manchester United viser frem Solskjærs medhjelpere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Solskjærs første pressekonferanse i videovinduet øverst.

Manchester United har sluppet de første bildene av Ole Gunnar Solskjær på treningsfeltet.

Solskjær er flankert av trenerteamet sitt, som består av Mike Phelan, Michael Carrick, Kieran McKenna og Emilio Alvarez.

Medhjelperne har ulike bakgrunn, men mange av dem kommer fra Manchester United:

Mike Phelan

Spilte 102 ligakamper for Manchester United i sin spillerkarriere som høyreback og midtbane-spiller, og fikk også med seg en landskamp for England. Han har vært førstelags-trener og assistent-manager i en lang rekke klubber. Først og fremst kjent som en av Sir Alex Fergusons fremste støttespillere fra 2001 til 2013.

Han har også prøvd seg som hovedansvarlig i Hull, hvor han fikk sparken etter et halvt år. Phelan skal kombinere rollen med hans nåværende jobb: Sportsdirektør i australske Central Coast Mariners.

Michael Carrick

Var José Mourinhos nærmeste støttespiller, etter at Rui Faria ga seg i klubben etter forrige sesong. Har en lang spillerkarriere fra West Ham og Tottenham, men særlig Manchester United der det ble 316 kamper og fem ligatitler. La opp etter forrige sesong, og gikk rett inn i trenerteamet.

Kieran McKenna

Spillerkarrieren for den tidligere Tottenham-unggutten tok slutt allerede 23 år gammel, etter skadeproblemer.

Delte assistent-manager-rollen med Carrick etter Farias exit, og har tidligere vært Manchester Uniteds U18-trener. I sitt første intervju etter ansettelsen roste Solskjær McKenna for jobben han hadde gjort med akademiet.

– Han er høyt ansett.

Emilio Alvarez

Spansk keepertrener som blant annet jobbet med David De Gea i Atletico Madrid. Hentet til Manchester United av José Mourinho, og den eneste hentet utenfra som blir værende i klubben.

Tidligere fredag holdt nordmannen sin første pressekonferanse.

Der forklarte han litt om filosofien sin, og hvordan han skulle få desillusjonerte spillere til å fungere.

– Det handler om å få alle spillerne på deres beste. Snakke med dem. Selvsagt på treningsfeltet og få inn filosofien inn og måten vi ønsker å spille på. Uansett hvilket lag og spillere du trener, har alle en oppfatning av hvordan man spiller. Dette er kvalitetsspillere. Det blir lettere å få dem til å utfolde seg, sa Solskjær.

Pep har troen

Manchester City-manager Josep Guardiola tror Ole Gunnar Solskjær kan lykkes hos byrivalen.

Det grunngir han med sin egen erfaring.

– Når en manager som Solskjær får sin sjanse, så er det fordi klubben tror han kan gjøre det. Det var ganske likt i mitt tilfelle. Vi var unge, og hadde mulighteen til å prøve å gjøre vårt beste, sier Guardiola.

– Selvsagt er det ulike jobber. Man kan ikke sammenlinge det å være fotballspiller til å være manager. Men å kjenne folk, og å vite hvordan alt fungerer der er viktig. Jeg ønsker ham alt det beste.