Chelsea møter Leicester hjemme lørdag. London-klubben ligger på 4. plass, to poeng bak Tottenham på 3. plass.

Etter Wolverhampton-tapet i begynnelsen av desember har blåtrøyene hevet seg kratig. Først ble Manchester City satt på plass på Stamford Bridge. En kontrollert seier mot Brighton ble etterfulgt av avansement til semifinalen i ligacupen mot Bournemouth.

Både mot Manchester City og Brighton var Eden Hazard avgjørende i en falsk nier-rolle.

Den belgiske magikeren har virkelig funnet formen før det tøffe juleprogrammet. Sarri er full av lovord om Hazard.

– Det finnes ikke en posisjon på banen som er best for Hazard. Han er en vidunderlig spiller som må få frihet på banen, sier Sarri.

Alvaro Morata og Olivier Giroud har ikke levert stabilt nok på topp, og Chelsea har den siste tiden vært koblet til Bournemouths Callum Wilson. Sarri ville ikke helle bensin på bålet.

– Eddie Howe er en venn, og jeg ønsker å se ham fornøyd. Vi har startet to matcher med Hazard som spiss. Jeg ønsket å se om løsningen kunne fungere, og det trengte jeg to-tre kamper for å bedømme. Jeg har forklart det til Giroud. Jeg synes løsningen har vist seg å være god. Vi spilte en god kamp mot Manchester City og var farlige i 60 minutter mot Brighton, sier han.

Sarri fikk også spørsmål om managersituasjonen i Manchester United og om Premier League vil savne Mourinho.

– Jeg tror det. Mourinho har vunnet alt og har vunnet alle steder han har vært. Jeg liker ham svært godt både som manager og mann. Jeg tror han har rett når han sier at Manchester United har en fremtid uten ham, men han har også en stor fremtid uten United. Jeg håper å se ham tilbake på benken så fort som mulig, bare ikke i Chelsea, ler Sarri.

Om Solskjærs inntreden, sier Sarri følgende:

– Jeg husker ham som spiller, men ikke som manager. Selvsagt blir jobben vanskelig.

Chelsea er på god vei til å nå Sarris mål for sesongen: 80 poeng.

– Men det blir ikke lett. 80 poeng er mye, og det er ikke enkelt i Premier League. Første må vi tenke på Leicester-kampen. De er et teknisk lag med mange raske spillere. Det er en farlig kombinasjon. Vi trenger en god prestasjon for å ta tre poeng, understreker han.