FEIRET: Paul Pogba skal ha feiret at Mourinho fikk sparken.
FEIRET: Paul Pogba skal ha feiret at Mourinho fikk sparken. Foto: Oli Scarff

Pogbas melding til Mourinho: – Du køddet med feil fotballspiller

Paul Pogba skal ha feiret at José Mourinho fikk sparken. Michael Carrick satte den franske stjernen på plass, ifølge britisk storavis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho fikk som kjent sparken i Manchester United på tirsdag. Ole Gunnar Solskjær erstatter portugiseren, i første omgang ut sesongen.

Meldingen om sparkingen av Mourinho skal ha fått Paul Pogba til å feire på treningsfeltet, melder The Sun.

Ifølge avisen skal Pogba ha markert sparkingen med en seiersdans, før han skal ha skreket følgende til sine lagkamerater på Carrington:

– Han trodde at han kunne gjøre meg til en idiot og få fansen mot meg. Han køddet med feil fotballspiller!

Det skal ha fått Michael Carrick, som var assistenten til Mourinho, til å reagere kraftig.

Satt på plass av Carrick
I en klokkeklar reprimande gjorde Carrick det klart at ingen spillere eller trenere er større enn klubben.

Carrick skal også ha minnet spillergruppen om at klubben fortsatt vil kvitte seg med dem som ikke lever opp til standarden i Manchester United og at de er nødt til å kjempe for United-trøyen, skriver United.no, som omtalte saken først i Norge torsdag.

– Det er verdt å merke seg at artikkelen er skrevet av en seriøst United-journalist som tidligere blant annet var først ute med nyheten om Wayne Rooneys overgang til Everton, skriver United.no om den smått sensasjonelle nyheten.

Forholdet mellom Pogba og Mourinho skal ha vært svært dårlig, og franskmannen ble blant annet vraket som visekaptein tidligere denne sesongen.

ESPN skriver at forholdet mellom Pogba og Mourinho skal ha vært så dårlig før portugiseren fikk sparken at manageren skal ha gitt beskjed til enkeltspillere i troppen om å holde seg borte fra den franske stjernen.

– Pogba er som Balotelli
Mourinhos talsperson Eladio Parames uttalte nylig svært kritisk om Paul Pogba til portgugiske Record. Han mente blant annet at VM-vinneren ikke var «verdt noe som helst på banen».

– Det er ingen tilfeldighet at Pogba og Balotelli har blitt kritisert av en rekke trenere. Folk vil selvsagt stille spørsmål ved dem som signerte disse spillerne, men av og til er det andre årsaker enn sportslige som ligger bak en klubb sin avgjørelse, konkluderer han.

– Pogba var mye verdt i det kommersielle markedet, og bare seks måneder etter overgangen til Manchester United hadde klubben fått tilbake pengene de investerte i ham. Men uten «terriere» som Matuidi og Kanté ved hans side, så er Pogba ikke noe verdt på banen. Manchester United ga aldri Mourinho en «terrier», til tross for rådet Mourinho ga til Woodward i sommer, slår han fast.