IKKE MER KOS Å FÅ: Adrien Rabiot, som her får en klem av Neymar, er ute i kulden i PSG etter at han nektet å skrive under på en ny kontrakt. Foto: Bertrand GUAY / AFP
IKKE MER KOS Å FÅ: Adrien Rabiot, som her får en klem av Neymar, er ute i kulden i PSG etter at han nektet å skrive under på en ny kontrakt. Foto: Bertrand GUAY / AFP

PSG raser mot egen stjerne - vrakes på ubestemt tid

Adrien Rabiot nekter å skrive under på ny kontrakt. Det gjør ham brennhet på overgangsmarkedet og sender ham i fryseboksen hos PSG.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PSGs midtbanestjerne Adrien Rabiot (23) nekter å skrive under på en ny kontrakt, og kommer etter alt å dømme til å forlate den franske storklubben til sommeren.

– Spilleren informerte meg om at han ikke ville signere en ny kontrakt, og at han ønsket å forlate klubben når kontrakten går ut ved sesongslutt, sier PSG-sportsdirektør Antero Henrique til Yahoo.

Rabiot, som blant annet har vært koblet til Barcelona, kommer etter alt å dømme til å være en av de soleklart heteste bosmanspillerne om seks måneder, men en ny klubb vil etter alt å dømme få en kamprusten spiller.

– For spilleren har det veldig klare konsekvenser. Han er vraket på ubestemt tid, slår PSGs sportsdirektør fast.

Antero Henrique er ikke nådig når han beskriver 23-åringen, som har spilt for PSG helt siden 2010.

– For noen måneder siden hadde vi en positiv samtale med Rabiot og hans representanter, men nå har disse stoppet helt opp, sier han.

– Det virker som han har villedet oss i flere måneder. Det er respektløst mot både klubben og fansen. Fremfor alt når det gjelder en spiller som har vært her så lenge. En spiller som alltid har fått full støtte fra klubben, frester Antero Henrique.

Ifølge Yahoo kan det være aktuelt for PSG å kvitte seg med midtbanespilleren allerede i januar.

Det ser uansett ut til at Rabiot ikke kommer til å være en del av PSG-laget som skal møte Manchester United i Champions League 12. februar.

Så langt denne sesongen står Rabiot med tre kamper fra start og to innhopp i Champions League, og tolv kamper fra start og to innhopp i Ligue 1.

Rabiot har seks landskamper for Frankrike, men har også havnet i fryseboksen hos landslagssjef Didier Deschamps.

I mai ble han satt på stand by-listen til Frankrike før fotball-VM, men en Rabiot som var skuffet over å bli vraket til 23-mannstroppen nektet å stå på listen. Frankrike endte til slutt opp som verdensmestere.