Klokken 02.42 natt til mandag skriver Vest politidistrikt på Twitter at de har avsluttet søket uten resultat. De har ikke funnet personer eller gjenstander som kan knyttes til meldingen.

– Vi har ikke fått inn noen nye meldinger eller informasjon om at noen er savnet. Vi har søkt gjennom det området vi mener er aktuelt ut fra der vi fikk beskjed om at lyden var hørt, så vi føler vi nå har fått gjort det vi kan, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre til NTB.

Han har ikke full oversikt over hvor mange personer som deltok i søket, men sier det ble satt inn store ressurser.

– I tillegg til personell fra politiet, Røde Kors og Norske redningshunder, var det fire båter i aksjon – en fra brannvesenet, en fra redningsselskapet og to fra Røde Kors – samt luftambulansen. Det ble søkt både på land og i sjøen, forteller operasjonslederen.

Politiet ba tidlig folk som hadde hørt noe i området om å kontakte dem, men det førte ikke til at det kom inn noen nye opplysninger.

Fikk melding om skrik

– Vi fikk melding klokken 22.55 melding fra én person som hadde hørt intense skrik om hjelp, sa operasjonsleder Morten Rebnord til TV 2 sent søndag kveld

Han sa den gang at det var uvisst om ropene kommer fra sjø eller land.

– På bakgrunn av disse ropene har vi iverksatt en større leteaksjon. Luftambulanse, brannbåt og redningsskøyten vil konsentrere seg om søk i sjøen og politiet vil iverksette søk i terrenget, sa operasjonslederen.

Foto: Marius Villanger
Foto: Marius Villanger
Foto: Marius Villanger
Foto: Marius Villanger