HENDENE I VÆRET DEN SOM ER PÅ ALL STAR-LAGET: Stine Bredal Oftedal ble eneste norske spiller på laget med EMs beste spiller. Her er hun med Sanna Solberg, Henny Ella Reistad og Heidi Løke.
HENDENE I VÆRET DEN SOM ER PÅ ALL STAR-LAGET: Stine Bredal Oftedal ble eneste norske spiller på laget med EMs beste spiller. Her er hun med Sanna Solberg, Henny Ella Reistad og Heidi Løke. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

En nordmann på All Star-laget i håndball-EM

Ingen nasjoner fikk mer enn én spiller på All Star-laget i håndball-EM.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stine Bredal Oftedal er tatt ut på All Star-laget i håndball-EM.

– Norge hadde sin andel vanskeligheter før EM med en drøss skader, ble bare nummer fem, og gikk glipp av finalen for første gang på 18 år. Men Stine Bredal Oftedal, som også hadde en muskelskade før turneringen, var tilbake på sitt beste, skriver arrangøren på sin nettside.

– Hun viste glimtvis sin briljans i begge endar av banen. Den 27 år gamle playmakeren scoret 33 mål for Norge og hadde også 33 målgivende, heter det videre i begrunnelsen.

Spillere fra åtte forskjellige land er tatt ut på laget, noe som vil si at det ikke er en eneste nasjon som har mer enn én spiller på All Star-laget.

VM-finalist Russland har ingen på All Star-laget, men Anna Vyakhireva er kåret til turneringens MVP - mest verdifulle spiller.

All Star-laget er blitt stemt frem av brukerstemmer og en EHF-jury, der stemmene telte 40 prosent og juryens vurdering 60 prosent.

All Star laget:

Keeper: Amandine Leynaud (Frankrike)

Venstreving: Majda Mehmedovic (Montenegro)

Venstreback: Noemi Hafra (Ungarn)

Midtback: Stine Bredal Oftedal (Norge)

Høyreback: Alicia Stolle (Tyskland)

Høyreving: Carmen Martin (Spania)

Strekspiller: Crina Pintea (Romania)

Beste forsvarsspiller: Kelly Dulfer (Nederland)

MVP: Anna Vyakhireva (Russland)