Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aleksander Aamodt Kilde kjørte inn til tiden 1.56.13 i utfor og gikk rett i ledelsen i Val Gardena. En tid ingen klarte å slå, Max Franz var nærmest på andreplass, 86 hundredeler bak nordmannen.

– Det er en ekstremt god følelse. Jeg har ikke hatt en sånn følelse på lenge. Allerede i første sving kjente jeg at nå stemmer utstyret mye bedre, og da flyter det bare, sier Aleksander Aamodt Kilde til NRK.

Kjetil Jansrud fikk det ikke like bra til i Italia. 33-åringen skuffet og havnet utenfor de 20 beste.

Det ble en lang pause like før Aksel Lund Svindal skulle i aksjon. Sveitsiske Marc Gisin med startnummeret før Lund Svindal, fikk en stygg smell da han krasjet i et av de tøffeste partiene i løypen og rennet ble utsatt i en halvtime.

– Det er aldri gøy når sånt skjer, spesielt måten han faller på. En ting er et kne, noe annet er hodet. Han ruller ned helt bevisstløs, det er ikke noe man liker å se. Jeg håper det går bra med han, sier Aleksander Aamodt Kilde til NRK.

Når rennet omsider var i gang igjen var det dags for Aksel Lund Svindal. 35-åringen lå hele veien bak tiden til Aamodt Kilde og kjørte inn til en sjuendeplass.

Adrian Smiseth Sejersted kjørte inn til 16. plass, 1.62 bak Aamodt Kilde.