NORDMENN: Det er ikke bare Lene Nystrøm som blir det norske alibiet i den nye sesongen.
NORDMENN: Det er ikke bare Lene Nystrøm som blir det norske alibiet i den nye sesongen. Foto: Per Arnesen

Bekrefter ny sesong av Klovn på TV 2 – med flere norske kjendiser

TV 2 har sikret seg den siste sesongen av «Klovn».

Den sjuende sesongen får premiere på TV 2 og TV 2 Sumo i februar, og i tillegg vil alle de seks tidligere sesongen bli tilgjengelig på TV 2 Sumo fra 15. januar.​

To nye nordmenn

– Vi er strålende fornøyde med å ha sikret oss rettigheter til alle sesongene med «Klovn». Serien har vært vist på TV 2s kanaler helt siden 2005, og har en stor fanbase i Norge, sier Nina Lorgen Flemmen, direktør for internasjonale innkjøp i TV 2.

Den danske komiserien «Klovn» som er kjent for sin drøye humor og pinlige sitasjoner.

Serien handler om Frank Hvam og Casper Christensen og deres koner gjennom seks sesonger.

I den sjuende sesongen har Frank og kona Mia blitt foreldre og Casper har blitt sammen med norske Lene Nystrøm, bedre kjent som «Aqua-Lene».

Her harseleres det blant annet med Lenes skilsmisse fra mannen Søren Rasted. Det dukker også opp flere nordmenn som Morten Ramm og Nils Ole Oftebro i den siste sesongen.​​

Filmsuksess

Klovn-konseptet har også blitt videreutviklet til kinolerretet.

Filmene «Klovn: The Movie» og «Klovn Forever» har gått på kino i flere land enn bare Danmark, deriblant Norge, USA og Finland.

Tidligere i år ble det klart at det også kommer en tredje Klovn-film. Arbeidstittelen er «Klovn: Happyland» og i desember 2020 skal den være å se i Danmark, skriver Kino.dk.