UVENNER: Det var svært amper stemning mellom Sean Dyche og Jürgen Klopp etter onsdagens knokkelkamp. Foto: REUTERS/Scott Heppell
UVENNER: Det var svært amper stemning mellom Sean Dyche og Jürgen Klopp etter onsdagens knokkelkamp. Foto: REUTERS/Scott Heppell

Klopp slår tilbake mot Burnley-sjefen

Ordkrigen mellom de to kranglefantene fortsetter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag fra kl. 13: Se Bournemouth - Liverpool på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Det var alt annet en god stemning mellom Sean Dyche og Jürgen Klopp etter onsdagens oppgjør mellom Burnley og Liverpool. De to managerne diskuterte heftig etter kampslutt.

Nå slår Klopp tilbake mot Burnley-manageren etter sistnevntes påstander om at Daniel Sturridge filmet.

– Daniel Sturridge er ingen juksemaker, sa Klopp på fredagens pressekonferanse.

Dyche mener at Klopp overså Sturridges påståtte filming, for i stedet å fokusere på Burnleys tøffe spillestil. Det vil ikke Klopp høre noe om.

– Han (Dyche) er den type person som tar opp et annet tema, men jeg er ikke sikker på om han snakket om Bardsleys takling på Alberto Moreno.

– Hva snakker vi om? Vi har alle våre interesser og påstander. Hva kan jeg si?

– Etter kampen snakket han om en situasjon hvor en spiller gikk i bakken uten kontakt. Jeg vet ikke hvordan dommeren vurderte det, men det er en vanlig situasjon som ofte oppstår. Noen ganger forventer angriperen en takling og man prøver å unngå den ved å hoppe. Sånn er det.

Klopp lot seg også irritere over at Joe Gomez nå er ute i omlag seks uker med en bruddskade etter en takling fra Burnleys Ben Mee.

– Han var heldig, for det kunne vært verre, sier tyskeren.

Lørdag venter bortekamp mot Bournemouth for Klopp og Liverpool. Den ser du på TV 2 Sport Premium og Sumo. Liverpool ligger på andreplass, to poeng bak Manchester City.