Se Manchester United-Fulham på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag fra klokken 15.30.

Forventningene var store til den brasilianske midtbanespilleren da han ble ble presentert av Manchester United i sommer.

Med en overgangssum på rundt 575 millioner kroner, var det ventet Fred at skulle gå rett inn på laget, og aller helst dominere kamper.

25-åringen har imidlertid kun startet seks Premier League-kamper denne sesongen, og i kampen mot Arsenal i midtuken, var han ikke engang funnet verdi en plass i troppen.

Fred er imidlertid langt i fra den eneste United-spilleren som har underprestert denne sesongen, og manager José Mourinho mener brasilianeren lider av å spille i et lag med dårlig forsvar.

– Da vil hans sjanser endre seg dramatisk

Portugiseren innrømmer på fredagens pressekonferanse at Fred ikke kan spille så lenge Manchester United sliter som de gjør bakover.

– Den dagen vi er sterkere defensivt vil Freds muligheter endre seg dramatisk. Når vi ikke trenger folk på midtbanen som er mer opptatt av å gi balanse til laget enn å være kreative og skape dynamikk i angrepet, sier Mourinho ifølge BBC.

Mourinho brukte også anledningen til å peke på to midtbanespillere, Fabinho og Naby Këita, hos rival Liverpool som også har brukt tid på å tilpasse seg den engelske ligaen.

– Du har andre spillere i andre klubber som også trengte tid, og noen av dem har spilt enda mindre enn hva Fred gjør.

På pressekonferansen fortalte Mourinho også at Anthony Martial er usikker med en skade før kampen mot Fulham på Old Trafford lørdag.

I tillegg sliter også midtstopperne Chris Smalling, Phil Jones og Eric Bailly alle med skader før oppgjøret, i tillegg til allerede langtidsskadde Alexis Sánchez og Victor Lindelöf.

Med alle skadeplagene i forsvar må derfor trolig Fred belage seg på å se enda en kamp på fra sidelinjen ...