Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elin Gabrielsons (25) kjæreste var alene hjemme sammen med datteren Bianca i Eskilstuna i Sverige da den lille jenta plutselig satte i et hyl.

Bananen den halvannet år gamle jenta spiste, var full av små nåler.

Nå advarer Gabrielson andre.

«Advarsel! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal skrive, det finnes mange syke mennesker der ute. Dette fant vi i bananen som vår datter spiste i dag etter barnehagen», skriver 25-åringen på Facebook og legger ved et bilde av frukten.

Det var svenske Aftonbladet som først omtalte saken.

Rett til legevakten

Bananen ble kjøpt på Coop Sveaplan i Eskilstuna, og Gabrielson skriver videre at hun oppfordrer alle til å sjekke bananer og annen frukt før man gir det til barn.

Til Ekstra Bladet forteller hun at de tok med seg datteren til legevakten etter en samtale med 112. Etter noen timer kunne legene meddele at de ikke fant noen av nålene i Biancas mage.

Etter legebesøket dro Gabrielson og kjæresten direkte til Coop-butikken der bananen ble kjøpt.

Småbarnsmoren forteller til Ekstra Bladet at hun er veldig tilfreds med måten de ble møtt på.

– De var veldig flinke. De tok imot bananen og snakket med leverandøren, sier hun.

Politianmeldt

Kommunikasjonsmedarbeider Tobias Rydergren i Copp Sveaplan, sier til Aftonbladet at de ser svært alvorlig på hendelsen.

– Alle bananene ble fjernet og undersøkt for å se om det fantes lignende i sortimentet, men det ble ikke funnet noen flere, sier han til Aftonbladet.

Ifølge SVT har Coop-butikken politianmeldt hendelsen.

– Det føles helt forferdelig. Jeg ble skremt. Du aner ikke hva du skal gjøre. Det er hele livet mitt, hun er den beste jeg vet om. Man blir helt tom og tenker det verste som forelder, sier Gabrielson til SVT.