Lillehammer  20181117.
Lillehammers Alexander Reichenberg (t.h.) gratuleres av målvakt Christoffer Bengtsberg, etter at han utlignet til 2-2 i Hockey Classic-kampen i Håkons Hall på Lillehammer mellom mjøsrivalene Lillehammer og Storhamar.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Lillehammer 20181117. Lillehammers Alexander Reichenberg (t.h.) gratuleres av målvakt Christoffer Bengtsberg, etter at han utlignet til 2-2 i Hockey Classic-kampen i Håkons Hall på Lillehammer mellom mjøsrivalene Lillehammer og Storhamar. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: Olsen, Geir

«Ereviks femmer» for november: – Han var den store spilleren

Her er TV 2-ekspert Bjørn Ereviks utvalgte fra Get-ligaen i november.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hver måned kårer TV 2S ishockeyekspert Bjørn Erevik månedens lag i Get-ligaen.

Nå er de utvalgte for november klare, og her er hans vurderinger.

Se videoen på TV 2 Hockeys facebookside!

Keeper - Henrik Holm (Oilers):

Serien er veldig tett i toppen, etter at Stavanger Oilers tok skalpen til både Storhamar og Vålerenga.

Det var mye takket være målvakt Henrik Holm. Kun tre mål slapp han inn i de to toppkampene. Det er solide tall av Stavanger-keeperen.

Back - Sondre Bjerke (Lillehammer):

Unggutten Sondre Bjerke har vært veldig god det siste, og imponerte meg stort i forrige sesongs NM-finaler mot Storhamar.

22-åringen leverer veldig sterkt både offensivt og defensivt i november, og fikk også sin debut på det norske landslaget under firenasjonersturneringen i Gdansk i starten av måneden.

To mål og fem målgivende har han i Get-ligaen i november, og Lillehammer leverte imponerende 10 i +/--statistikken denne måneden.

Back - Joel Johansson (Storhamar):

Den storreiste backen er en bauta.

Storhamar slipper inn lite scoringer, mye takket være den svenske forsvarskjempen. Står også med én scoring, og to målgivende i november.

Løper - Joey Benik (Lillehammer):

Og i november er det funnet plass til Lillehammers "sniper", Joey Benik.

Lillehammer scoret imponerende 31 mål i november, og åtte av dem stod Benik for. Til sammen høstet Lillehammer 17 poeng.

Center - Alexander Reichenberg (Lillehammer):

Hjemvendte og skadefrie Reichenberg kom jo rekordtidlig tilbake etter kneskaden. Han var ikke ventet å være tilbake før på nyåret, men det er Lillehammer naturligvis veldig glade for.

Han var også den store spilleren i Hockey Classic-oppgjøret mot Storhamar, der Lillehammer tok en etterlengtet seier.

Løper - Peter Quenneville (Sparta):​

Sparta leverer noe ustabile resultater. Quenneville har hatt en litt treg start i Sarpsborg-laget, men bidro sterkt til at Sparta tok 11 poeng i november.