Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tsjekkia - Norge 17-31 (10-20)

Tsjekkia hadde ingenting å stille opp med mot revansjesugne norske håndballjenter, som knuste tsjekkerne med sifrene 31-17.

– De fikk satt forsvarsspillet vi har etterlyst. Det var smart å bruke Vilde Mortensen Ingstad i midtforsvaret i stedet for i toerposisjonen. Hun har styrt forsvaret glimrende, sier TV 2-ekspert Bent Svele.

– Det var moro å se farten fremover. Vi slapp naturligvis oss ned i andreomgang. Det var også moro å se begge keeperne med redningsprosent på 50, sier Svele.​

Norge gikk på en smell mot Tyskland i åpningskampen, men tok kommando fra start i den andre EM-kampen i Brest.

– Det var en utrolig god prestasjon. Vi kjempet gjennom hele kampen og fikk endelig vist frem intensiteten. Det var godt å være tilbake, sier Heidi Løke til TV 2.

Tsjekkia fulgte Norge frem til 2-2, men det var også siste gang det sto likt i kampen.

I andre halvdel av førsteomgang rykket Norge for alvor fra og tok med seg en overlegen 20-10-ledelse til pause.​

Utklassingen fortsatte bare i andreomgang.

Heidi Løke og Malin Aune ble mestscorende med seks mål hver.

Et skår i gleden var at Thea Mørk måtte byttes ut med lårskaden som har plaget henne i oppkjøringen og som satte henne ut fra åpningskampen. Mørk satt oppløst i tårer på innbytterbenken og kom ikke ut til andreomgang.

På tampen av førsteomgang fikk for øvrig Marit Røsberg Jacobsen rødt kort etter å ha stoppet Veronika Mala på vei alene med Katrine Lunde.

Norge møter Romania, som tok en femmålsseier over Tyskland tidligere på kvelden, i den siste kampen i gruppespillet onsdag kveld.