BLIR I MOLDE: Ole Gunnar Solskjær har skrevet under på treårskontrakt. Foto: Hagen, Fredrik
BLIR I MOLDE: Ole Gunnar Solskjær har skrevet under på treårskontrakt. Foto: Hagen, Fredrik

Solskjær forlenger med Molde

Ole Gunnar Solskjær forlenger sin kontrakt som Molde-manager med tre nye år til 2021.

Det bekrefter Molde i en pressemelding mandag.

– Jeg har aldri lagt skjul på at jeg trives veldig godt i klubben og er meget fornøyd med å kunne fortsette å utvikle laget. Vi har nærmet oss toppen av tabellen, sakte, men sikkert og jeg ønsker å se videre utvikling og forbedring de neste årene i jakten på trofeer og europacupspill, sier Solskjær.

Molde kapret sølvet i Eliteserien denne sesongen.

– Klubben tar fortsatt steg for steg og dette er noe jeg fortsatt ønsker å bidra til. Så snart vi satte oss ned og diskuterte forlengelse ble vi enige i løpet av en samtale. Gleder meg allerede til å ta fatt på sesongforberedelsene og jobben med å hjelpe guttene og klubben på veien mot toppen, legger den tidligere Manchester United-spilleren til.

Solskjær gikk løs på sin andre periode i Molde i 2015. Hans første runde i klubben var fra 2011 til 2014, før han prøvde seg som manager i Cardiff.

– Vi er veldig fornøyd med å ha Ole Gunnar med videre. Kontinuitet er viktig i fotball, det tar tid å bygge lag, vi kan fortsette å bygge videre på laget som spilte underholdende fotball, scoret flest mål og vant kamper i høst. Ole Gunnar har satt sitt preg på laget, det vil vi han skal gjøre de neste årene. En viktig og god signering dette, sier administrerende direktør Øystein Neerland.

– Vi er sikker på at Ole Gunnar er rett mann til å lede spillerne og det sportslige apparatet til å ta nye steg. Molde tenker langsiktig og har tro på prosjektet som Ole Gunnar har satt i gang, sier styreleder Odd Ivar Moen.

Den nye kontrakten har vært en dårlig skjult hemmelighet. Solskjær bekreftet selv for en drøy uke siden at en signatur ikke var langt unna.

(©NTB)