Fikk uventet reaksjon etter Farmen: – Jeg gråt hver dag

Dineke Polderman (46) var konstant redd og gråt i flere dager etter at Farmen-bobla sprakk.

I søndagens episode av Farmen fant sesongens aller siste tvekamp sted.

Lene Sleperud (29) og Sølvi Monsen (55) kjempet begge om en plass i finaleuka, og duellerte i tautrekking.

Men sistnevnte måtte innse at Lene var for sterk og måtte etter en lang kamp ta bagen på ryggen og returnere til 2018.

– Det føles surt. Det var ikke dette jeg så for meg. Jeg hadde lyst til å være med inn i finaleuken og vinne hele skiten, sa hun til TV 2 like etter tvekamp-tapet.

Gråt hele tiden

Mandag morgen gjestet Sølvi God morgen Norge sammen med Dineke Polderman (46) – som er en av fem som har kjempet seg til finaleuken av Farmen.

Dineke synes det var skremmende å returnere til det virkelige liv hundre år frem i tid etter at Farmen-oppholdet var over.

– Det var veldig rart. Når du er med på Farmen i så lang tid, så er du i den bobla alle snakker om. Du blir jo så uendelig og inderlig glad i disse menneske rundt deg, sier Dineke, og fortsetter:

– Da jeg kom hjem reagerte jeg med å gråte i fire dager. Bare gråt og gråt og gråt. Og det skjer aldri, for jeg er egentlig ikke en «grinedame».

Fikk hjelp av sønnen

Hun forteller videre at det lange oppholdet på Gjedtjernet gård hadde gjort henne redd for alt i det virkelige liv.

– Sønnen min måtte si: «Mamma, nå må du og jeg gå tur. Du må komme deg ut.» Det er helt rart, for du er så beskyttet og skjermet når du er på gården. Alt er så trygt og godt. Ingen kan såre eller skade deg. Så det var veldig rart.

Sølvi, derimot, synes det var en fantastisk følelse å komme tilbake til Alta etter Farmen-oppholdet.

– Min opptur var det at jeg var på hotellet Opaker gård noen dager etter at jeg røk ut. Jeg fikk litt tid til å komme tilbake til hverdagen på en veldig rolig og balansert måte. Ikke tenke jobb, og ikke bli kastet ut i det med en gang, forteller 55-åringen, og avslutter:

– Men det tok sikkert tre uker før du kunne klare å fokusere helt på det du egentlig skulle gjøre.

Sølvi avslørte en stor hemmelighet for de andre deltakerne før hun forlot Farmen. Se henne fortelle om hemmeligheten her:

Se Farmen tirsdager, onsdager og søndager på TV 2 og TV 2 Sumo.