SKUFFET: Neymar.
SKUFFET: Neymar. Foto: Romain Perrocheau

Nedtur for Neymar og PSG

Paris Saint Germain avga sine første Ligue 1-poeng denne sesongen i 2-2-kampen borte mot Bordeaux. Andreas Cornelius sørget for det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dansken satte inn utligningsmålet fem minutter før slutt. Selv om seiersrekken stoppet på 14 strake ligakamper, har PSG fortsatt en enorm luke til sine nærmeste rivaler. Det skiller 14 poeng ned til tabelltoer Montpellier.

Bortelaget brukte en halvtime på å ta ledelsen i Bordeaux, og det var ingen ringere enn Neymar som sendte PSG opp i føringen. Dani Alves kom seg forbi på høyresiden og la inn til brasilianeren, som fikk stå umarkert i feltet og sende ballen pent til høyre i mål.

Bordeaux ønsket å gi tabelleneren kamp og utlignet ved Jimmy Briand etter hvilen. Men det tok ikke lang tid før PSG nok en gang tok ledelsen på Stade Matmut-Atlantique, og denne gang var det tenåringskometen Kylian Mbappé som fikk nettsus.

Det som lenge så ut til å bli PSGs 15. seier ble stoppet av Cornelius.

I de øvrige kampene i den franske ligaen spilte Toulouse 2-2 mot Dijon. Marseille møtte Reims til et målløst oppgjør, mens Strasbourg vant 4-1 over Rennes på bortebane.

(©NTB)