Bloggere gjør helomvending i kirurgidebatten: – Jeg har endret syn på alt jeg sto for

God kveld Norge (TV 2): Flere bloggere har endret holdninger rundt plastisk kirurgi. Den siste som nå vil ha et mer naturlig kroppsfokus, er Isabel Raad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg klarer ikke helt å kjenne meg igjen i den jeg var i fjor. Jeg har endra syn på alt det jeg sto for i fjor. Alt med operasjoner, penger og det her provoserende styret. Jeg har lagt det bort. Jeg synes ikke noe om det lenger, sier Isabel Raad til God kveld Norge.

Forvirrende

I den nye boken til Raad skriver hun om hvordan hun var mentalt på kjøret da hun tok alle operasjonene.

For opplysningens skyld, kan vi nevne at hun har vært åpen om blant annet kirurgiske inngrep i ansiktet, rumpa og puppene.

At hun nå fraråder unge jenter om å ta operasjoner, skjønner hun at kan virke spesielt.

– Jeg forstår at det kan virke litt forvirrende, men for de som kjenner meg så er det ikke forvirrende. De har visst om denne siden hele tiden. Det er enkelt å dra på seg en rolle i denne bransjen, du skal underholde, men nå kommer den «ekte» Isabel egentlig er frem, sier hun, og fortsetter:

– Jeg vil at man skal være trygg på seg selv og vite at man er god nok som man er. Det er kanskje litt ironisk at dette kommer fra meg, som har gjort såpass mange inngrep som jeg har, men da har jeg bevist at man ikke blir lykkeligere uansett hva man fikser på kroppen.

Se hele TV-intervjuet der bloggeren snakker om sine nye holdninger øverst i artikkelen.

Flere bloggere

Sophie Elise Isachsen har også uttalt seg mye om plastiske operasjoner. Tidligere sa hun at de som snakker om plastisk kirurgi, både negativt og positivt, er alle med å sette temaet på dagsorden.

– Jeg føler diskusjonen er så teit, for etter at vi begynte å diskutere det, så har det bare blitt mer og mer, sa hun til TV 2 i oktober.

Nå kan det virke som at hun har endret mening, da hun for kort tid siden skrev på bloggen at hun selv skal fjerne silikon fra puppene. Dette gjør hun fordi hun syns de er for tunge og harde.

Også Farmen-deltager og blogger Andrea Badendyck, som har fikset på både pupper og lepper, fortalte nylig til VG at hun er kritisk til skjønnhetspresset i bransjen.

– Man skal ha smal midje, tynn mage, store hofter, stor rumpe, store pupper, tynne ben. Det funker ikke helt. Jeg legger meg aldri under kniven igjen.

God kveld Norge går klokken 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo på lørdager.

​​