Martinsen med assist – Zucca ikke på isen

Andreas Martinsen bidro med en målgivende pasning da Chicago Blackhawks tapte 5-6 for Winnipeg Jets i et underholdende NHL-oppgjør i Canada torsdag.

MÅLPOENG: Andreas Martinsen bidro med en assist i tapet mot Winnipegs Jets. Foto: Joe Skipper

Nordmannen, som fikk sju minutter og 37 sekunder på isen, la opp til Blackhawks' utligningsmål tre minutter ut i første periode. Til første pause var stillingen 2-2.

Andre periode, som var den eneste perioden som ikke endte uavgjort, viste seg på mange måter å være avgjørende. Jets scoret to mål på rappen og etablerte en ledelse Blackhawks ikke klarte å utlikne.

Men Blackhawks' sluttspurt skapte likevel nerver blant de kanadiske hjemmesupporterne, som så en ledelse på 6-3 krympe til 6-5 med tre minutter igjen av kampen.

Jets holdt imidlertid unna og sikret seieren.

Ingen Zucca

Mats Zuccarello var ikke på isen da New York Rangers tapte 0-3 borte for Ottawa Senators i NHL torsdag.

Torsdagens tap kom få dager etter at New York-laget slo Senators 4-2 på hjemmebane. Denne gang fikk Senators tidlig overtaket.

Drake Batherson, Magnus Paajarvi og Matt Duchene scoret ett mål hver i kampens to første perioder. Senators gjorde seg også bemerket defensivt i torsdagens kamp.

Ottawa-laget er nemlig ligaens svakeste defensivt, men torsdag holdt målvakt Craig Anderson nullen for første gang. Anderson gjorde 27 redninger og var blant banens beste.

Mats Zuccarello mistet nylig tre kamper på grunn av en lyskeskade, og har så stått over ytterligere tre til tross for at han har friskmeldt seg. Vlad Namestnikov er også på skadelisten etter å ha fått et smell i hodet.

Turen til Canada var Rangers' første for sesongen. Zuccarellos lag forblir i landet, der de i byen Montreal skal møte Montreal Canadiens lørdag kveld lokal tid.