Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2-progamleder Linn Wiik har tatt med seg Bahareh Letnes på kjøretur i serien «Bak rattet».

Ønsker seg barn

I bilen forteller Letnes åpenhjertig om forholdet til Sandberg.

– Det er mye jeg elsker ved Per. Det eneste som er spesielt er aldersforskjellen, alt annet er helt perfekt. Jeg ønsker meg barn med han. Han har barn, det har ikke jeg, sier hun.

Er han klar for en ny runde med barn?

– Ja, han elsker barn. Han er en veldig god far. Utrolig god, og det er derfor jeg ønsker meg barn med han. Så jeg tror han også gleder seg, sier hun.

– Ville ikke vært en god spion

Letnes forteller også at de siste månedene har vært røffe.

– Det er har vært et helvete. Et mareritt. Det har vært en av de vanskeligste periodene i livet mitt. Det var veldig vondt å bli stemplet som spion her i Norge, sier hun.

Se Snakk med Linn Wiik på Nyhetskanalen fredag kl. 18.00 og 20.30, og lørdag og søndag kl. 11.30 og 18.00.

Hun sier mange fortsatt tror hun er spion. Men i følge henne selv ville hun ikke gjort den jobben spesielt bra.

– Jeg kunne aldri ha blitt spion, for jeg har altfor mye empati. Jeg synes at en som skal være en god spion ikke kan ha empati. Derfor tror jeg aldri jeg kan bli en god spion. Men utseende mitt kan ligne litt på en spion, ler hun.

Hun forteller at mange at sagt at hun har litt annerledes ansikt og hun tror det kan være grunnen til at folk tror hun er spion.

– Mange har sagt det. Øynene og ansiktet mitt litt annerledes, det er litt magisk. Som Per sier, det er unikt, og derfor mistenker folk meg litt, sier hun.