Sylvi Listhaug varsler høyere aktivitet på Facebook

Frps nestleder Sylvi Listhaug (40) har hentet inn Andreas Jacobsen (24) som sin nye rådgiver. Nå varsler de høyere aktivitet på Facebook.

FACEBOOK: Sylvi Listhaug og hennes nye rådgiver Andreas Jacobsen lover høyere aktivitet på Facebook fremover. Foto: Meek, Tore
FACEBOOK: Sylvi Listhaug og hennes nye rådgiver Andreas Jacobsen lover høyere aktivitet på Facebook fremover. Foto: Meek, Tore

Jacobsen, som i dag er kommunikasjonsrådgiver i partiets stortingsgruppe, er sentralstyremedlem i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU), utdannet statsviter og har flere års erfaring fra dagligvarebutikk, skriver Dagens Næringsliv.

Den nye rådgiveren ble anbefalt av sin forgjenger Espen Teigen, som begynner som journalist i Nettavisen ved nyttår.

Nå varsler Listhaug en enda sterkere tilstedeværelse i sosiale medier.

– Vi utnytter ikke det potensialet i det hele tatt. Det kommer vi til å jobbe med fremover. For eksempel med direktesendinger, sier Listhaug til DN.

Jacobsen sier han lenge har sett opp til Teigen.

– Jeg har store sko å fylle, for Espen har jeg sett opp til lenge. Å få muligheten til å jobbe med Sylvi er stort, men jeg må finne min måte å jobbe på, sier Jacobsen.

Jacobsen er fra Kristiansand og meldte seg inn i FpU som 16-åring. Han gjør det klart at han støtter Frps strenge innvandringspolitikk.

– Det er ingen vits å snakke om lavere skatter og avgifter hvis vi har en ukontrollert innvandring til Norge, sier han.

(©NTB)