Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool spiller en meget viktig gruppespillkamp borte mot PSG onsdag kveld. Med seier er rødtrøyene så godt som videre til åttedelsfinale i Champions League.

Som vanlig holdt Jürgen Klopp pressekonferanse dagen før dagen. Tyskeren har en egen evne til å skape magiske øyeblikk på pressekonferanser, og tirsdagens seanse var intet unntak.

På pressekonferansene har managerne en ørepropp. Der simultanoversettes alt de sier.

Klopp var tydelig fornøyd med mannen som oversatte franske spørsmål til engelsk.

– Det var en veldig erotisk stemme. Gratulerer, wow. Si det igjen, vær så snill, lo Klopp.

Og da lo også hele det fremmøtte pressekorpset.

Se den morsomme episoden i videovinduet øverst!

Tirsdag bekreftet Paris Saint-Germain-trener Thomas Tuchel at klubbens stjerneduo Neymar og Kylian Mbappé er friskmeldte og spilleklare til onsdagens kamp.

Det skremmer ikke Klopp.

– Jeg er glad for at de ikke ble alvorlig skadet, spesielt i Kylians tilfelle. Vi forventet hele tiden at de skulle spille. Det er vanskeligere for spillerne mine når de ikke kjenner motspillerne. Vi viser spillerne individuelle videoklipp. Denne generasjonen av spillere har sett millioner av videoklipp med Mbappé, Neymar og Cavani. De vet mer om disse spillernes individuelle styrker enn jeg gjør, men i fotball kan de bare skinne når de har ballen. Vi må forsvare oss mot dem. Vi må stenge rommene. Med den farten de har er de borte hvis vi gir dem muligheten, sier han.