Nervøs Prebz (28): – Vet ikke om jeg kommer til å se episoden

Preben «Prebz» Fjell (28) er nervøs foran kveldens episode av «På tur med Dag Otto».

– Jeg er litt nervøs. Det ble veldig personlig, og gikk mer inn på meg enn jeg hadde trodd på forhånd, innrømmer Fjell til TV 2.

Fjell, som er mest kjent som den ene halvdelen av Youtube-duoen Prebz og Dennis, svarte nemlig ja da Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård lurte på om han ville være med på å løpe maraton.

– Jeg kjente jo Dag Otto fra før. Han spilte coachen min i filmen vår, «Prebz og Dennis: The movie», så jeg visste jo litt hva jeg gikk til, ler Fjell.

Dag Ottos to sider

For det å ha Dag Otto som coach kan være en slitsom greie.

– Han har to sider. Han har den som har er kjent for, den hvor han er positiv og sier at «ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid», men så har han også den siden der han setter seg ned med deg på tomannshånd og tar problemene på alvor. Jeg foretrekker nok den alvorlige siden, sier Fjell.

Det er nemlig ikke lett å skulle løpe maraton når treningsgrunnlaget er så og si ingenting. Og når treningsprogrammet ikke er like enkelt å følge, kan det være greit med noen oppmuntrende ord fra Dag Otto.

– Han maste jo hull i hodet på meg, men uten maset hadde jeg ikke fått til noe som helst. Så jeg setter jo pris på masingen, ler Prebz.

Mer personlig

– Men hvorfor er du så nervøs at du ikke vet om du skal se episoden?

– Det ble som sagt mer personlig enn jeg hadde trodd. Jeg får blant annet et utbrudd jeg ikke vet om vil gi mening på TV, sier han.

– Det handler om hvorfor alt må være så forbanna perfekt? Alle skal ha seksere på skolen for å føle seg vellykket, alt skal se perfekt ut i sosiale medier og alt man stiller opp på skal man klare. Men av og til er godt nok å gjøre sitt aller beste, sier han engasjert.

Kjelleren

Fjell, som like før innspillingen hadde blitt far, sier at det også var en faktor som spilte inn på de sterke følelsene.

– Lærte du noe under innspillingen?

– Ja! Jeg lærte at jeg har mye mer å gi enn jeg trodde og at kjelleren er mye lenger nede enn man tror. Så Dag Otto har jo litt rett i det han sier, innrømmer han.

Han forteller han har hatt en god pause fra treningen etter innspillingen, men at han har en plan over nyttår.

– Da skal jeg begynne å trene, sier han med et smil om munnen.

Se Prebz og Dennis løpe maraton med Dag Otto og Kristian i «På tur med Dag Otto» tirsdag klokken 20.00 på TV 2!