Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United – Young Boys på TV 2 SPORT 1 og TV 2 Sumo tirsdag klokken 20.00

24 år gamle Victor Nilsson Lindelöf har etter en svak start i Manchester United-trøyen bare spilt bedre og bedre de siste månedene.

I helgens 0-0-oppgjør mot Crystal Palace ble svensken blant annet kåret til banens beste spiller.

Men akkurat i det Lindelöf nærmet seg toppformen, pådro han seg en skade.

På mandagens pressekonferanse før Champions League-oppgjøret mot Young Boys bekrefter manager José Mourinho at stopperen er ute av spill en god stund fremover.

– Lindelöf har pådratt seg en «skikkelig» skade og blir værende på sidelinjen en stund. Heldigvis har vi Jones og Bailly som gode alternativer. Han (Lindelöf) skal gjennomgå en røntgen i morgen, det er mest sannsynlig et muskulært problem. Kanskje blir han tilgjengelig i juleperioden. Det hadde vært viktig for oss, sa Mourinho.

Det var i sluttminuttene mot Crystal Palace Lindelöf pådro seg det som skal være en lyskestrekk.

Mourinho bekreftet også at Marcos Rojo ikke er tilgjengelig mot Young Boys. Argentineren skal slite med en liten skade. Dermed har Mourinho kun Smalling, Jones og Bailly som alternativer på stopperplass i den viktige Champions League-kampen mot Young Boys.

Manchester United har som kjent slitt med å score på hjemmebane denne sesongen.

José Mourinho vil ikke være med på at spillerne hans ikke takler presset med å spille på Old Trafford.

– Jeg nekter å gå med på at spillerne mine foretrekker å spille på bortebane. Det ville vært respektløst mot klubben og supporterne. Hvis du spør meg om jeg foretrekker å møte Young Boys her i morgen, eller på nytt igjen i Sveits, så ville jeg alltid svart det første. Hvis spillerne mine synes presset er for stort på Old Trafford, så får de heller bli hjemme, slo portugiseren fast på pressekonferansen.

Han har planen klar for hvordan Manchester United skal sikre seg de poengene laget trenger for å gå videre i Champions League.

– Jeg ønsker at laget skal starte bra, ikke vente på motstanderens trekk. Dere tenker antageligvis at jeg ba dem om å starte treigt, men det er det nøyaktig motsatte. Jeg vil at laget mitt skal gi alt fra første sekund, varslet han.

Se Manchester United – Young Boys på TV 2 SPORT 1 og TV 2 Sumo tirsdag klokken 20.00