SØSKENKJÆRLIGHET: Nora Mørk var bekymret for da Thea Mørk tilsynelatende ble skadet mot Frankrike, men fikk gode nyheter etter kampen.
SØSKENKJÆRLIGHET: Nora Mørk var bekymret for da Thea Mørk tilsynelatende ble skadet mot Frankrike, men fikk gode nyheter etter kampen. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån Norway

– Nora blir redd hvis jeg brekker en negl. Hun er så søt

Thea Mørk måtte berolige tvillingsøsteren etter seieren mot Frankrike.

Norges 23-21-seier mot regjerende verdensmester Frankrike søndag havnet helt i skyggen av den tilsynelatende kneskaden til Amanda Kurtovic.

I tillegg ble forlot også Thea Mørk banen. Nå avdramatiserer hun sin egen skade.

– Det går bra. Jeg har kanskje trent litt for mye. Det begynte å knyte seg litt, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve å gå ut i stedet for å løpe mer og få mer vondt. Det blir borte fort, forsikrer Mørk til TV 2.

– Hun er så søt

Tvillingsøster Nora forsøkte å høre med TV 2 underveis i kampen, fordi hun var bekymret for søsteren. På spørsmål om hun kan berolige henne, svarer Thea smilende.

– Ja, det har jeg allerede gjort.

– Hva sa du til henne?

– At det går bra. Hun blir jo redd hvis jeg brekker en negl. Nora, hun er så søt. Det går veldig bra, gliser hun.

Lunde: – Går greit

Keeper Katrine Lunde sliter med ankelen og måtte se kampen bra benken, men kom med en beroligende melding til TV 2 etter kampslutt.

– Det går greit, sier hun.

– Hva er problemet?

– Jeg vet ikke. Jeg fikk noe under oppvarmingen som gjorde at jeg sviktet i ankelen, men det blir nok bra, fortsetter Lunde.

Optimistisk Oftedal

Stine Bredal Oftedal har ikke spilt en eneste kamp i Møbelringen Cup som følge av en trøblete ankel.

– Med meg går det fint. Det blir stadig bedre. Vi ønsket bare ikke å ta noen risiko nå, det er derfor jeg har stått over, sier Györ-spilleren til TV 2.

Hun føler seg trygg på å være tilbake for full til Norges første EM-kamp mot Tyskland lørdag.

– Jeg er ganske sikker på det, men kan ikke si det hundre prosent. Men som det føles nå, så er jeg selv overbevist, sier landslagskapteinen.

– Måtte holde igjen tårene

Fra før er det kjent at Nora Mørks langtidsskade holder henne utenfor mesterskapet, og etter oppgjøret mot Frankrike var håndballjentene rystet av skaden til Amanda Kurtovic.

– Først håpet jeg det var kne mot kne, men du ser fort at det ikke var det som skjedde. Det er veldig trist. Jeg satt der og måtte holde igjen tårene. Det er vanskelig å snakke om det nå, vi får håpe det er bedre enn vi frykter, sier Lunde.